Кајли Џенер - најмлађа милионерка по Форбсу

ВАШИНГТОН: Кајли Џенер је, захваљујући свом бренду "Кајли козметика", чија је вредност сада 800 милиона долара, на путу да постане најмлађа милионерка која је сама зарадила новац, наводи Форбс.
 kajli dzener EPA/JIMMY MORRISON
Фото: EPA/JIMMY MORRISON

Џенерова се нашла на насловној страни последњег броја америчког бизнис магазина који истиче да је она током последње три године зарадила 630 милиона долара од свог бренда, док је од тога 330 зарадила у 2017. години. 

Када се укључе партнерства са Пумом и ПакСаном, компанија Џенерове вреди 900 милиона долара, пише Форбс. 

Оно што је спорно, ипак није вредност њеног богатства, већ питање колико Кајли Џенер може да понесе титулу оне која је сама зарадила новац, с обзиром на то да потиче из богате породице, што технички не може да је квалификује као особу која је кренула од нуле. 

Из тих разлога овај потез Форбса наишао је на негативне реакције јавности. 

"Родити се као привилегован и искористити то као почетак. Свака част људима који су почели ни од чега и стекли милионе. Правим предузетницима који букваклно нису имали ништа и успели", један је од коментара.

Како наводи једна твитерашица, проглашавање Џенерове за жену која је од нуле направила милионе, без залажења у њен почетни положај, наводи остале људе да поставе сиромашнима питање зашто још нису зарадили новац, преноси Б92.

"Њена прича није ни инспиративна ни мотивациона ни за кога", истиче она. 
 

EUR/RSD 117.5832
Најновије вести