КИМ КАРДАШИЈАН СТИЖЕ У СРБИЈУ У српску престоницу СТАРЛЕТА долеће својим ПРИВАТНИМ АВИОНОМ и у пратњи свог обезбеђења, а ево шта је на њеној ЛИСТИ ЖЕЉА (ФОТО)

Најпознатија ријалити звезда на свету, Ким кардашијан, половином јуна долази у Београд са својом децом.
k
Фото: Ilustracija/Printscreen/Instagram/pixabay.com

Како јавља Курир, главни разлог посете је отварања прве продавнице њеног модног бренда у нашој престоници, а том приликом Ким ће присуствовати и великој забави у њену част, која ће бити уприличена на једном ексклузивном месту.

Ким стиже у Београд из Немачке, тачније из Гелзенкирхена, где ће са својим синовима Сејнтом и Псалмом присуствовати Европском првенству, и то утакмици коју наша репрезентација Србије у групној фази игра против Енглеске 16. јуна. Њена деца су велики фанови Премијер лиге и енглеских фудбалера. Са Ким ће бити и цео њен тим, а на београдски аеродром ће слетети у свом приватном авиону "Ким џет", који је пре неколико година купила за невероватних 150 милиона долара. Они ће одсести у председничком апартману једног од најпознатијих престоничких хотела. Код нас ће се задржати укупно два дана, рекао је саговорник Курира па додао:

 

Поред свог личног, Ким ће овде на услузи имати и додатно 24-часовно обезбеђење, које ће је пратити у стопу. Она у Београд долази поводом отварања прве продавнице њеног модног бренда у овом делу Европе у једном тржном центру. Исто вече ће бити организован и велики парти у њену част, на ком ће бити присутне и неке наше естрадне личности са А листе, навео је извор па открио шта је све то Ким захтевала од организатора њеног доласка како би се посета и остварила.

Старлета је имала посебне жеље кад су у питању знаменитости које жели да обиђе у Србији.

 

Ким је изразила жељу да током боравка обавезно посети Храм Светог Саве, који је видела на сликама и којим је одушевљена, али и Калемегдан и део поред реке. Од организатора је захтевала и да јој на располагању буде и излаз за особље које ради у хотелу, као и да у сваком тренутку има десет различитих аутомобила као мамце да би избегла папараце, који ће је сигурно пратити нон-стоп. Поред овога, она очекује да јој у апартману стално буду букети свежег цвећа и да им се храна доноси у собу. Из Београда Ким одлази у Париз на мушку и женску Недељу високе моде, истакао је саговорник Курир.

Дневник/Курир

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести