Луси Лу постала плавуша

Глумица Луси Лу (49) појавила се на додели награда Оби у Њујорку с новом фризуром и шокирала део фанова.
lusi lu
Фото: Youtube Printscreen

Требала би да се врати на стару боју косе. Ово је хорор, коментарисали су обожаваоци трансформацију познате глумице. Наиме, Луси је обојила своју препознатљиву црну „гриву” у плаву.

О, мој Боже, шта си учинила. Тамније ти пуно боље стоји. Не плаво, драга, истакли су обожаваоци.

Али, други су рекли да је добро што се глумица одважила да направи овакву трансформацију коју нико није очекивао од ње. Додали су да је лепа с било којом боје косе и да то не утиче на њен изглед.

Природну лепоту не можеш уништити. Ово је дивно. Можемо ли сад да почнемо да планирамо венчање, запросио је обожавалац Луси.

Неки тврде да се глумица одлучила за промену због улоге у филму „Stage Mother ” у којем главна јунакиња треба да буде плавуша.

Луси је позната по филмовима „Чарлијеви анђели” као и лику докторке Џоан Вотсон у серији „Елементарно”, а недавно се укључила у кампању за флаширану воду чији је мото „Уметност у школама”. 

Глумица је у августу 2015. добила сина Роквела Лојда (3) уз помоћ сурогат мајке. Луси се деведесетих година борила с раком дојке, а својевремено је рекла да је „пала у шок” када јој је лекар рекао ту стравичну дијагнозу.  

EUR/RSD 117.9011
Најновије вести