МОДНА РЕВИЈА УСРЕД ЦЕНТРА НОВОГ САДА! На степеништу Српског народног позоришта КРЕАЦИЈЕ ИЗ ЦЕЛОГ СВЕТА (ВИДЕО, ФОТО)

Јесење издање Националне недеље моде - „Serbia Fashion Week” управо је отворено специјалном и гламурозном модном ревијом на степеништу испред Српског народног позоришта која посетиоце води на интернационално модно путовање. До краја вечери на платоу испред ове културне установе смењиваће се чак 80 модела који носе по три креације 22 дизајнера из целог света и десетине српских модних креатора.
1
Фото: Дневник (В. Бијелић)

Моделе на овом модном догађају прате и чланови ансамбла камерног оркестра СНП- и дечији хор опере СНП-а. Како је речено, ова ноћ биће у духу синергија оперске и модне уметности. Модни дизајнери и музичари повели су публику на путовање кроз 22 земље из којих дизајнери долазе.

Програм су отворили водитељи Александар и Јелена Гајшек, уз председницу Serbia Fashion Week-а Светлану Хорват. На сцену су путом изашли чланови дечијег хора опере СНП-а.

 Поред гостију из Србије и земаља региона, своју креативност донели су и модни дизајнери из Француске, Италије, Русије, Јапана, Шведске, Марока, Малте, Сингапура, Тајланда, Камбоџе, Грчке, Бугарске, Румуније, Молдавије… Међу њима је и јапански уметник Хикару Сеино, који је за новосадску модну манифестацију припремио јединствени модни перформанс - користи свеже цвеће како би стварао импресивне креације пред публиком.

Фото: Дневник (В. Бијелић)
Фото: Дневник (В. Бијелић)
Фото: Дневник (В. Бијелић)

Будући да је ово 22. издање организатори су се потрудили да из целог света доведу исто толико и модних дизајнера, у чему су и успели. Желели су да пажњу усмере на разноликост и креативност модног света. До 17. октобра посетиоце очекује богат програм, а у недељу и понедељак имаће прилику да, као и претходних година, гледају последње модне трендове на ревијама које ће бити организоване у мастер центру Новосадског сајма.

Фото: Дневник (В. Бијелић)
Фото: Дневник (В. Бијелић)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dnevnik (@dnevnik.rs)

В. Бијелић

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести