Олга и Богдан више не крију своју везу

Српска тенисерка Олга Даниловић (18) и кошаркаш Богдан Богдановић (27) више не крију да су заједно.
olga danilovic
Фото: Printscreen/Instagram@danilovicolga

Бек Сакрамента и кћерка Предрага Даниловића, пре неки дан су „осванули” на слици на Инстаграму, захваљујући заједничким пријатељима чијој су свадби обоје присуствовали.

Олга и Богдан су дошли заједно и нису се раздвајали на свадби. Изгледали су веома заљубљено. Види се да су срећни и да уживају у љубави, рекао је извор близак српском кошаркашу и додао да су истом слављу присуствовали и Владе Дивац и Пеђа Стојаковић.

Даниловићева и Богдановић су се упознали 2010. године, када је он дошао у Партизан. Медији су у фебруару ове године први пут објавили да су у вези, али од тада ниједно од њих двоје није потврдило ни демантовало ове наводе.

Олга је, ипак, у септембру, током Светског првенства у Кини окачила слику с меча Србија-Ангола, на којој се види како Богдановић погађа шут за три поена.

Олга и Богдан се дуго познају, али међу њима дуго година није било ничега. Љубав се родила почетком године, када су се срели на неком скупу. Након тога су почели да се дописују и од тада су у вези. Они су дуго крили да се забављају, јер нису желели да им ико квари однос, рекао је исти извор.

 

 

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести