Први дигитални Fashion Week у новембру

„Serbia Fashion Week“ и „Color Media Communication“ потписали су уговор о покретању новог бренда „Digital_Fashion_Week“.
e
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Прва дигитална манифестација овог типа у региону биће одржана у новембру ове године и биће посвећена српским дизајнерима као и гостима из бројних страних земаља. Овај догађај се организује у сарадњи са дигиталном платформом „International Digital Fashion Wеек“, а биће доступан за гледање путем FNL Network платформе, али и преко смарт ТВ у домаћинствима, мобилних уређаја, Roku TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, Android devices и свих iOS уређаја.

Након „Digital_Fashion_Wеек/Serbia“ у плану је одржавање ове манифестације и у осталим државама региона. Поред дизајнера који ће представити своје нове колекције кроз петоминутне видео-прилоге, гледаоци ће имати прилику да чују и виде бројне познате личности, кратке панел-дискусије о актуелним темама из модне индустрије, као и представљања туристичких потенцијала градова и региона.

„International Digital Fashion Week“ је глобална дигитална платформа, недавно основана у Америци. Први је и једини дигитални фасхион њеек у свету, настао као потреба модне индустрије да опстане и преживи кризу коју је изазвла пандемија коронавируса.

Владимир Бијељић

EUR/RSD 117.5759
Најновије вести