Изгубила килограме, променила фризуру: ПРЕПОЗНАЈЕТЕ ЛИ СНЕЖАНУ ЂУРИШИЋ

Снежана Ђуришић у својој богатој каријери, највише је полагала пажње свом занату, песми и музици.
Printscreen /Instagram
Фото: Printscreen /Instagram

Истина, никада ова врхунска интерпретаторка није “каскала” за модним трендом. Но, оно што није волела то су фотографисања. За то заправо треба итекако стрпљења, времена, пресвлачења, измене фризура, шминке…

Овог пута уз инсистирање и наговор Дејана Милићевића пристала је на промену изгледа. А у овом случају, “слика каже више од хиљаду речи хвале”. Оутфит гласовите Снежане Ђуришић, напросто “откида”.

У наводе ће се моћи уверити посетиоци београдског Дома синдиката 13. и 14. октобра, када ће се десити Снежини, самостални концерти.

А до тада, њени фанови ће уживати у њеној песми. А њена екипа неуморно коригује и осмишљава, додатне детаље у самом концепту овог значајног, музичког, спектакла.

Снежана је свакако позитивно изненадила својим новим изгледом. Од гардеробе, фризуре… па до килограма које је изгубила. Шта је прави разлог овако доброј трансформацији открила нам је певачица која није баш склона експериментима.

– Искрена да вам будем ја мрзим фотографисање. Али када се бавиш јавним послом то се негде подразумева под обавезним. На све ово ме је наговорио Дејан Милићевић. Пошто ћу у Дому синдиката 13. и 14.октобра одржати солистичке концерте. Поред добре песме, музике и интересантног концепта програма који увелико спремам, треба мало порадити и на визуелним стварима. Ја сам задовољна како изгледам и из овог угла, а увек ми је најбитнији био глас народа и моје публике.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by naj_portal (@najportal)

naj-portal.com

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести