Арена спорт канали доступни свима - лансиран Арена Клауд

БЕОГРАД: Сви Арена Спорт канали, заједно са више од 60 додатних ТВ програма, од сада ће бити доступни свим корисницима у Србији, Словенији, Хрватској, БиХ, Црној Гори и Северној Македонији путем нове апликације за паметне уређаје - Арена Клауд, саопштио је Телеком.
Telekom Srbija  Foto: Telekom Srbija
Фото: Телеком Србија Фото: Телеком Србија

Као "решење за све Арене", апликација корисницима нуди ексклузиван садржај, комплетну понуду ТВ канала Arena Channels Group, као и све серије у продукцији Телекома Србија и то потпуно бесплатно у прва три месеца коришћења и без уговорне обавезе.

Како је наведено у саопштењу, Арена Клауд апликација намењена је свим љубитељима квалитетног спортског, серијског, забавног и филмског садржаја и представља револуцију у доступности и емитовању телевизије, креирану у потпуности у складу са потребама корисника.

Лансирање апликације која је намењена свим паметним уређајима допринеће стварању још шире публике која прати спорт, навео је генерални директор Arena Channels Group Небојша Жугић.

"Претходне две године предано радимо на томе да наши гледаоци уживају у најбољем спортском програму, а у нашој архиви налазе се сви легендарни спортски моменти протекле деценије. Зато ми је посебно задовољство што смо лансирањем Арена Клауд апликације направили још један корак напред у унапређењу својих услуга и учинили наш програм још доступнијим широј популацији", истакао је Жугић.

Координатор за интернет и мултимедију Телеком Србија групе Владимир Лучић каже да ће покретање Арена Клауд апликације дефинитивно имати велики утицај на постојеће тржиште, као јединствени сервис који ће богат и квалитетан ТВ садржај учинити доступним апсолутно свима, без прављења разлике међу корисницима.

"Наше пословање засновано је на сталној примени иновација и најсавременијих технологија, а задовољство корисника за нас представља апсолутни приоритет. Управо зато, за све њих смо припремили још једно изненађење - прилику да већ сада претпремијерно гледају серију Клан ексклузивно само на Арена Клауд-у, а чије званично емитовање почиње 25. децембра на каналу Суперстар ТВ", рекао је Лучић.

Преузимање апликације се обавља једноставно, путем Google Play Store-а или Apple Store-а и може се користити на свим паметним уређајима.

На овај начин, ексклузивни преноси Арена Спорта, као што су утакмице Лиге шампиона, Лиге Европе, Супер лиге Србије и мечеви НБА и АБА лиге биће доступни фановима спорта за гледање уживо, у сваком тренутку и било где да се налазе, наведено је у саопштењу.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести