ДНЕВНИ ХОРОСКОП Девице очекује доста успорен дан, Водолије да обрате пажњу на исхрану

ОВАН: Посветите данас мало времена својим профилима на друштвеним мрежама, било да се ради о професионалној или о приватној биографији. Претрпани сте послом и великим одговорностима. Одредите приоритете да бисте били продуктивнији. Више спавајте.
a
Фото: Pixabay.com / dnevnik.rs

БИК: Послови су се данас мало закомпликовали и чини вам се да сте се заглавили у пројектима за које сте мислили да их скоро никада нећете радити. Ствари се мењају набоље када упознате неку нову особу. Спремни сте и да део посла однесете кући.

БЛИЗАНЦИ: Осећате се пријатно у било којој ситуацији да се нађете. Ваше опуштено самопоуздање оставиће снажан утисак на потенцијалне клијенте и сараднике. Вишеструко ће вам се вратити то што сада готово сву енергију трошите на текући пројекат.

РАК: Сасвим сте посвећени послу с тежиштем на финансијама. Можда тренутно немате потпуну контролу над свим аспектима свог професионалног живота, али ви и даље дајете све од себе. Викенд ће вам донети прилику да унапредите каријеру.

ЛАВ: Наоружани неодољивим шармом и уз помоћ своје срећне звезде, пројездићете кроз овај радни дан као да је лагани морски поветарац. Ви сте у свом окружењу најчешће примећени као неко ко је покретач увођења новина. Отпутујте негде накратко.

ДЕВИЦА: Очекује вас један прилично успорени радни дан. То што сте у лаганом ходу, омогућава вам да са мањим заплетима сасвим успешно носите. Не морате да бринете о роковима, јер сте их и досад поштовали. Уздржите се од прекомерног трошења новца.

ВАГА: Својим неодољивим шармом чините да скоро сви око вас дивно осећају, па чак и ваши противници. Суочите се са чињеницом да ћете најчешће имати ривале, али за вас то представља подстицај да још боље покажете своје знање и таленте. Окружите се породицом.

ШКОРПИЈА: Ако вам до сада то није пало на памет, можда не би било згорега да размислите како вас други виде када покушавате из њих да извучете максимум. Као рођеном лидеру, вас ни овог пута неће омести примедбе да можда понекад претерате.

СТРЕЛАЦ: Посветићете се умном раду и истраживању данас. Уколико сте у маркетингу, указаће вам се прилика да повежете сјајне идеје и да их на изврстан начин презентујете. Ваша концентрација омогућава вам да уочите сваки детаљ.

ЈАРАЦ: Нема ништа лошег у томе да се повремено повучете и препустите другима да преузму вођство, а самим тим и више одговорности. Уложите и мали напор да се у таквим околностима поставите одлучно и са поштовањем. Данас је дан за активни одмор.

ВОДОЛИЈА: Препуни сте енергије коју преносите и на своје сараднике. Ви сте поуздана особа, па привлачите много пажње различитих особа од којих нису баш све добронамерне. Ставите до знања да ви умете да водите рачуна о послу. Обратите пажњу на исхрану.

РИБЕ: Свака прилика да се зближите са колегама и клијентима данас би требало да се искористи. Ваша способност комуникације је изузетно добра и искористите је тако што ћете водити главну реч и држати пуну пажњу оних којима се обраћате. Пријаће вам предах.

EUR/RSD 117.1769
Најновије вести