ДНЕВНИ ХОРОСКОП Овнови да поведу рачуна шта и коме говоре, Лавови су пуни енергије

ОВАН: За ватрене Овнове данас је дан да поведете рачуна о томе шта и коме говорите. Потрудите се да сагледате ситуацију из свих углова пре него што исхитрено реагујете. Предстоји вам пријатно поподне и вече у кругу драгих особа. Више се крећите.
horoskop natalna karta
Фото: pixabay.com

БИК: Мирни и стабилни Бикови данас могу са лакоћом да разреше скоро све конфлинктне ситуације. Потрудите се да она ваша страна „у кориди“ остане под контролом. Одлично владате нервима. Крај дана дочекајте уз неки добар филм или књигу. Одлично се осећате.

БЛИЗАНЦИ: По природи хитри и за околину, наизглед, пребрзи Близанци могли би данас мало да „прикоче“ и осврну се око себе. Ваша енергија је некоме запала за око, а ако сте у некој рекламној агенцији или издавачкој кући то може да буде веома добар знак.

РАК: Када се препусти својој живописној машти, Рак зна да је само небо граница. Неко вам посвећује посебну пажњу, а то је оно што волите највише на свету. Било да је љубав или посао у питању, немојте дозволити вашој меланхолији да вам поквари нове могућности.

ЛАВ: Кретивни и страствени Лавови не воле да их игноришу. Оно што сте својим радом и залагањем остварили, свакако ће у једном тренутку бити награђено. Само морате бити стрпљиви што вама прилично тешко пада. Пуни сте енергије, изађите вечерас.

ДЕВИЦА: Брижна и перфекционизму склона Девица и данас ће се суочити са изазовима које ове особине свакодневно стављају на пробу. Биће најбоље да се осамите и завршите оно што сте ових дана започели, јер вам недовршени послови представљају оптерећење.

ВАГА: Доброћудна Вага је ових дана склона летаргији, али оно што вашој околини изгледа као да се једва крећете, за вас представља обнављање енергије како физичке, тако и менталне. Може вас изненадити порука од некога коме сте симпатични. Одмарајте се.

ШКОРПИЈА: Комуникативна Шкорпија може се суочити са неком компликованом ситуацијом. Ваш смисао за хумор брзо ће изгладити сваку непријатност, мада вам данашњи свет препун оштрих ивица уопште не представља проблем. Ограничите слаткише.

СТРЕЛАЦ: Искрени и оптимистични Стрелац и данас око себе шири добре вибрације. Са великим и заразним ентузијазмом подстичете све око себе да дају свој максимум. Ваша природна срдачност ублажава ваше понекад оштре, али увек умесне критике.

ЈАРАЦ: Одговоран и стрпљив Јарац данас све преозбиљно схвата. Можда је баш сада прави тренутак да покажете да ваша способност да поднесете притиске није безгранична. Иако сте веома независни и све волите да урадите сами, укажите поверење блиском сараднику.

ВОДОЛИЈА: Паметна и духовита Водолија ће и данас дати све од себе да орасположи и насмеје људе око себе. Подсетите их да је викенд пред вама и да све што не мора да се уради данас може да се остави за понедељак. Ваша природа привући ће неке занимљиве догађаје.

РИБЕ: Лојална и осетљива Риба данас се уживљава и саосећа са проблемима не само својих најближих већ и шире околине. Као велики љубитељ срећних завршетака, даћете све од себе да помогнете да се неки од тих проблема разреше. Опустите се уз неку фину масажу.

EUR/RSD 117.1804
Најновије вести