ДНЕВНИ ХОРОСКОП Шкорпијама се смеши пут у иностранство, Близанци да се чувају непотребних издатака

ОВАН: Данас би требало да се одмарате и да ову суботу посветите првенствено кућним обавезама. Опустите се и уживајте у породичној атмосфери. Одредите приоритете да не бисте нехотице запоставили потребе друге стране. Осмислите неку заједничку активност.
horoskop3 Pixabay
Фото: pixabay.com / dnevnik.rs

БИК: Повољан дан је пред вама за све врсте комуникације, па би га ваљало за то искористити. Могућ је и краћи пут и пријало би вам да то буде са особом до које вам је веома стало. Стога нема двоумљења; пођите на неко лепо место у природи и добро се проведите.

БЛИЗАНЦИ: Потрудите се да данас припазите на неке непланиране и непотребне издатке. Трошак је оправдан једино ако улажете у неку додатну обуку или школовање. Леп дан очекује оне који су задовољни постојећим стањем у односима са вољеном особом. Доброг сте здравља.

РАК: Ове суботе ћете, највероватније, највећи део времена посветити кућним пословима и породичним обавезама. Ипак, требало би да одвојите неколико сати и за себе. На приватном плану постоји добра енергија са обе стране која са собом носи веома лепе могућности.

ЛАВ: Уколико сте већ испланирали највећи део данашњих обавеза, потрудите се да их спроведете у дело. Ова субота није баш најповољнија да се бавите анализом и враћањем у нека прошла времена. Могући узрок вашег нерасположења је смањена физичка активност.

ДЕВИЦА: Пред вама је још један повољан дан да покажете колико сте успешни и ефикасни, а и да подстакнете остале да следе ваш пример. Данас је леп дан за дружење, па га проведите у неком изласку или посети пријатељима и уживајте. Обогатите исхрану свежим воћем и поврћем.

ВАГА: Активан и квалитетан дан је пред вама. То вам доноси леп осећај задовољства, професионалну сатисфакцију, као и додатну мотивацију за наредни период. Могуће неспоразуме у комуникацији можете решити заједничким напором да се превазиђу тренутни проблеми.

ШКОРПИЈА: Веома добар и пријатан дан је пред вама. Било би добро да се посветите неким додатним активностима везаним за усавршавање пословних вештина. Могућ је и пут у иностранство. У емотивним односима, ви тачно знате шта желите и не оклевате да то и покажете.

СТРЕЛАЦ: Уколико сте намеравали да данас, пре свега, средите заостале радне обавезе, имаћете одличне услове за то. Остало може да сачека и да се одложи за неки други дан. За слободне Стрелце, у најави је нешто што може да поприми озбиљнију димензију.

ЈАРАЦ: Данас би требало да мало успорите и одморите се. Ако сте у могућности, предахните и уживајте у неком породичном окупљању. Са блиском особом сте у одличним односима захваљујући пажњи и обостраном разумевању. Било би лепо да заједно изађете у природу.

ВОДОЛИЈА: Много посла очекује особе рођене у овом знаку данас. Нема разлога за забринутост, па чак и ако неке ствари будете морали да радите испочетка. Ваша професионална ангажованост понекад неповољно утиче на ваше емотивне односе. Више се одмарајте.

РИБЕ: Пред вама је један миран и опуштен дан. Искористите га за уживање у неком хобију или за дружење са породицом или пријатељима. За слободне представнике овог знака, могуће је обнављање неких емотивних веза из прошлости, што је за вас прилично добар избор.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести