Гејтсове разводе адвокати који су развели и Безосове

ЊУЈОРК: Двоје адвоката на супротстављеним странама у бракоразводној парници Била и Мелинде Гејтс, заступали су и супротстављене стране у разводу Џефа Безоса, оснивача Амазона, и његове бивше супруге Мекинзи Скот у 2019. години.
bil gejts
Фото: Tanjug (AP Photo/Ted S. Warren, File)

Тед Билби, један од кључних адвоката Била Гејтса у овом случају, заступао је Мекинзи Скот током њеног развода од Безоса, док је адвокат Шери Андерсон, која је у тиму који заступа Мелинду Гејтс, раније заступала Безоса, преноси Си-Ен-Ен.

Али то није све што је заједничко за ова два развода, пошто су и доларски износи као улог у оба ова случаја, запањујући.

Билл Гејтс је на четвртом месту као најбогатији човек на свету према листи америчког магазина "Форбс", будући да је његово нето богатство процењено на 130 милијарди долара.

Безос се, упркос томе што је изгубио део богатства услед бракоразводне нагодбе, недавно вратио на прво место листе и процењује се да је "тежак" 194 милијарде долара.

У међувремену, Мекинзи Скот сада је на 21. месту, са нето богатством од 59 милијарди долара.

Изгледа и да поменутих двоје адвоката деле исту адресу својих канцеларија у Вашингтону, судећи према подацима са њихових веб сајтова, иако се нигде не наводе као партнери нити се помињу имена других адвоката.

EUR/RSD 117.5768
Најновије вести