ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ОТВАРА ОНЛИФЕНС Популарна певачица се придружује светским звездама које тамо зарађују милионе ФАНОВИ НЕРСТРПЉИВО ОЧЕКУЈУ САДРЖАЈ

Поп дива Јелена Карлеуша открила је да ускоро отвара страницу на популарном сајту "Онлифенсу".
j
Фото: Youtube Printscreen

Како је неко ко је одувек рушио табуу на нашој сцени, ни најмање не чуди једна од њених објава на Инстаграму, вест која претендује да сруши све.

Јелена је објавила како ће јој се звати налог, и уз улог популарног сатја написао:

- Ускоро.

Фото: Instagram printscreen/karleusastar

Иако је ТикТок постао једна од најпопуларнијих друштвених мрежа, једној је популарност такође скочила, а то је Онлифенс. Ова платформа ипак није баш за свакога, али је место где се зарађују велике цифре.

Онлифенс постоји од 2016. године и највећи процват је доживела током пандемије, када су људи тражили нове могућности за рад од куће и додатну зараду. Замишљен је као место где ће фанови плаћати месечну претплату да виде ексклузивне садржаје својих омиљених јавних личности. Али његова се примарна функција окренула, па је платформа Онлифенс постао место на којем најчешће корисници показују мало више -али не свог живота, већ тела.


Иако има и изузетака, они који га стварно користе како је и првобитно планирано, да са фановима деле нове видее снимање спотова, музику, слике, моменте иза сцене и друге ексклузивне материјале које не објављују нигде другде. Ево и ко је ове године највише зарадио:

5. Бивша девојка Кањеа Веста, Амбер Роуз, до сада је зарадила импресивних 26 милиона долара на платформи (где наплаћује 5 долара месечне претплате).

4. Бивша Дизнијева звезда Бела Торн зарадила је 32 милиона долара.

3. Блек Чајна која је, након што је наплаћивала 19.99 долара месечно за гледање садржаја, зарадила 35 милиона долара.

2. Реперка Карди Би која је недавно зарадила додатних 10 милиона долара, а њена укупна зарада сада износи невероватних 45 милиона долара.

1. Реперка Иги Азалеја која две године није објавила нову музику, до сада је зарадила 48 милиона долара на OnlyFansu, а то је учинила у мање од годину дана откако је отворила свој рачун.


(Espreso.co.rs)

EUR/RSD 117.0443
Најновије вести