Мајка троје деце претвара домаћице у бизнисменке

ОЏАЦИ: Домаћице из Србије и региона за само два месеца могу да науче како да из своје дневне собе, без стреса и притиска, зараде више пара него да су запослене.
d
Фото: Приватна архива

Све што треба да науче јесте како да Фејсбук и Инстаграм уместо за забаву користе за развијање новог, или унапређење постојећег бизниса.

Занимање асистента за друштвене мреже, који људе обучава да самостално овладају маркетингом и комерцијалом, како не би скупо плаћали услуге специјализованих агенција, популарно је у Америци и на западу Европе, а сада постоји и у Србији.

Габриела Поповић из Оџака, мајка троје деце која је после завршеног факултета у иностранству је усавршила управљање друштвеним мрежама и интернет маркетинг. Ради од куће и каже да је Фејсбук прави рудник новца. Габриела је из своје дневне собе развила

бизнис инкубатор и онлајн обучава незапослене жене, или жене које су незадовољне послом, или посао не могу да ускладе с подизањем деце, како да развију властити посао од куће.

Према њеним речима, жене које планирају, да раде од куће у врло кратком року могу научити да саме себе рекламирају преко Фејсбука, Инстаграма, Линкедина, а научиле би и како да дизајнирају своје сајтове, огласе, логое, брошуре за интернет оглашавање, и сачине поруку која циљано допире до одабраних група.

- Бар 50% посла прелази у онлине свет јер ту долази промоција производа, услуга или себе. Што омогућује сваком ко има пословну идеју да је лако реализује јер лако може доћи до купаца, или корисника услуга. У разговору са мајкама из разних делова Србије и различитог образовања схватила сам да су незадовољне на послу, да остају дуже него што би требало а њима је сваки минут драгоцен. Да је темпо живота такав да не могу да ускладе све обавезе ако супруг ради цео дан а немају помоћ са стране. Велики број њих ме свакодневно пита шта ја то радим и како сам научила - каже Габриела.

Александра Јовановић, такође ради од куће. Она прави украсне цветове за торте, и каже да је захваљујући сарадњи с Габриелом вишеструко унапредила свој посао.

- Имам троје деце, али захваљујући сарадњи с Габриелом успела сам да организујем посао из своје дневне собе. Мајка троје деце која ради од куће оно што воли. Био ми је потребан посао али нисам ни желела ни могла да се одвајам од деце. Након онлајн обуке почела сам да правим цветове код куће. Уложила сам време и труд и то се исплатило. Рекламирала сам свој производ на личној ФБ страници и Инстаграму. Планирам да за два месеца повећам производњу цветова и тада ћемо направити кампању за мене. Направићемо landing page који ће ме преставити, као и моје цветове - каже Александра.

Е. Д.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести