ОГЛАСИЛА СЕ ЈЕДНА ОД ЖЕНА КОЈЕ СУ ГА ОПТУЖИЛЕ ЗА СИЛОВАЊЕ Одговор Расела Бренда је увредљив

ЛОНДОН: Одговор Расела Бренда, британског комичара, водитеља и глумца, на оптужбе о силовању, сексуалном нападу и емоционалном злостављању био је "увредљив", рекла је једна од жена која га је оптужила за сексуалне нападе, тврдећи да је послао ауто Би-Би-Сија (BBC) да је довезе до њега од капије њене школе када је била 16-годишња ученица.
r
Фото: Youtube printscreen/ Russell Brand 6,61

Елис, која је говорила под псеудонимом како би остала анонимна, рекла је за "Сандеј тајмс" да је Бренд започео везу са њом када је била тинејџерка, а он 31-годишњи мушкарац, славан и утицајан.

Пошто су га новинари обавестили да ће те и друге оптужбе које је изнело још неколико жена, постати јавне, Бренд их је демантовао и покушао да их прикаже као део напада мејнстрим медија на њега, пренео је "Гардијан".

Он се представио као аутсајдер и претња интересима медија, у видео снимку објављеном на његовом Јутјуб каналу.

Неколико сати након што су се извештаји појавили у суботу, појавио се на позорници на заказаном наступу у позоришту Трубадур Вембли Парк у Лондону, захваливши публици на аплаузу и рекао им да постоје неке ствари о којима не може да прича и да се нада да то цене.

"Даћу вам све што имам", поручио је Бредли јавно.

Елис је за BBC радио рекла да је то увредљиво.

"И смешно је што је имплицирао да је ово нека врста мејнстрим медијске завере. Он није ван мејнстрима - снимио је филм Универзал Пикчерса прошле године, снимио је Минионс, дечији филм", казала је она.

Према њеним речима, он је у великој мери део мејнстрим медија, он има Јутјуб канал на коме говори о теоријама завере публици, којим их запљускује.

 

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести