Пријатељи: Анистон и Швимер гајили симпатије и мимо снимања

ЛОС АНЂЕЛЕС: Специјална епизода серије "Пријатељи: поново на окупу" која се емитује данас на каналу HBO Max, открива да и након 10 година приказивања, серија још увек има неке тајне које су глумци популарног ситкома открили, попут тога да је између Џенифер Анистон и Дејвида Швимера постојала хемија.
prijatelji
Фото: Printscreen/Instagram@jenniferanistononline

Компликован љубавни однос између ликова Роса Гелера и Рејчел Грин није било само за потребе снимања серије, јер су глумци Швимер и Анистон открили да су између њих постојале велике симпатије на почетку снимања серије, али да су се први пут пољубили када су то њихови ликови учинили на екрану 1995.године, преноси Ројтерс.

Сећам се само да сам једном рекла Дејвиду да ће бити глупо ако се стварно први пут пољубимо испед камера националне телевизије. И заиста, први пут смо се пољубили у кофи шопу, изјавила је Анистонова на поновном окупљању Пријатеља.

Страствени пољубац у кафићу Централ парка у епизоди друге сезоне представља врхунац серије све док два лика нису коначно завршила заједно 2004.године.

Швимер и Анистон, рекли су да је узајамна привлачност трајала током прве две године снимања серије, али се никада нису окупили као пар ван екрана, јер су обоје били у везама са другим људима.

Обоје смо осећали јаку хемију, али смо били попут два брода која се стално мимоилазе јер је једно од нас увек било у вези. Никад нисмо прешли ту границу, знате. Поштовали смо то, рекао је Швимер.

Специјална епизода "Пријатељи:поново на окупу" приказује се 17 година након завршетка популарног ситкома, а упркос репризирању, остаје и даље једна од најпопуларнијих серија свих времена.

EUR/RSD 117.5754
Најновије вести