ПРИНЦЕЗА ОД ВЕЛСА ДОНИРАЛА КОСУ Кејт Мидлтон све обавила у тајности и помогла болесној деци

​​​​​​​Овај чин је такође имао за циљ да подигне свест о важности добротворног рада и пружања подршке онима који се суочавају с тешким здравственим изазовима.
s
Фото: Youtube printscreen/ ITV News

Пре седам година, Кејт Мидлтон  је одлучила да направи велики корак и одреже чак 18 цм своје прелепе косе како би је донирала у добротворне сврхе. Овај гест принцезе од Wалеса није прошла непримећено, а њен допринос је био од великог значаја за организацију The Little Princess Trust у Уједињеном краљевству . Ова организација се бави прављењем перика  за младе људе који су изгубили косу услед третмана против рака или других медицинских стања.Кејт Мидлтон је својим поступком показала велику великодушност и бригу за друге, а њен пример је био инспиративан за многе људе широм света.

Када је портпаролка добротворне организације изјавила да је лепо помислити да је неко добио перику с косом принцезе Кате, истакнула је колико је овај гест био значајан за оне који су добили перике. Такође, додала је да је Крјт Мидлтон позната по својој прелепној коси, те да је било фантастично што је одлучила да је подели с онима којима је то заиста потребно.

- Лепо је помислити да је неко, негде, вероватно више од једне особе, добио перику с косом принцезе Кејт. То је стварно лепа замисао и фантастична је за подизање свести, плус има прекрасну косу, сви ми жудимо за том косом! - рекла је тада за People Helen Creese, портпарлока добротворне организације.

Овај чин је такође имао за циљ да подигне свест о важности добротворног рада и пружања подршке онима који се суочавају с тешким здравственим изазовима. Кате Миддлетон је својим примером показала да је и један мали геста попут донације косе могао да има велики утицај на нечији живот и самопоуздање.

(Република.рс)

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести