Директни летови Београд-Техеран после 27 година

БЕОГРАД: Иранска национална авио-компанија Иран Ер успоставиће од 13. јануара са Аеродрома “Никола Тесла” директне летове из Београда за Техеран, чиме ће престонице Србије и Ирана бити поново повезане директним летом након скоро 27 година, саопштено је данас из београдске ваздушне луке.
teheran
Фото: pixabay.com

Летови ће се током зимске сезоне обављати два пута недељно, уторком и суботом, авионом типа Ербас А320, капацитета 156 седишта. Долазак у Београд предвиђен је у 10:00 часова, а полазак за Техеран у 11:00 часова.

Поред тога, друга иранска авио-компанија Кешм Ер такође је најавила почетак летова на линији Београд-Техеран који ће кренути само две недеље касније, од 1. фебруара. 

Летови би током зимске сезоне требало да се обављају два пута 0недељно, понедељком и четвртком, авионом типа Ербас А320, капацитета 156 седишта. Долазак у Београд предвиђен је у 08:00 часова, а полазак за Техеран у 09:30 часова.

С овим летовима Аеродром “Никола Тесла” наставља да проширује понуду атрактивних летова и током зимске сезоне, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1996
Најновије вести