Егзит у марту покреће нови фестивал на Јахорини

БЕОГРАД: Након што је 2014. покренуо Sea Dance на Јазу, па годину после и Revolution у Темишвару, а од ове године и Sea Star у Умагу, Егзит покреће нови фестивал који ће бити одржан од 15. до 18. марта идуће године на олимпијској Јахорини, саопштили су организатори.
egzit
Фото: Dnevnik, arhiva

Програм фестивала биће конципиран као дневни и ноћни, по формули 2+2 која је коришћена и за изузетно успешни Sea Star фестивал у Истри.

Првог дана фестивал ће имати вечерњу журку загревања, да би наредна два био отворен у свом пуном капацитету и дању и ноћу, док је четврти дан резервисан за дневну завршну журку. 

Музички фестивали у планинским центрима су у великом успону широм света, а само у Европи је потражња већ премашила понуду оваквих догађаја.

Егзит у сарадњи са Олимпијским центром „Јахорина“ планира да нови фестивал у релативно кратком року позиционира међу најзначајније зимске музичке фестивале на континенту.

Овим је и Јахорина уврштена међу атрактивне дестинације у регионалној мрежи фестивала које организује Егзит, чиме се наставља повезивање региона као основа друштвене мисије Фестивала, али и даље позиционирање региона Југоисточне Европе као једне од најатрактивнијих дестинација за омладински и фестивалски туризам који је у великом успону у светским оквирима. 

Баш као што је Егзит 2001. године био прво масовно окупљање младих у региону после сукоба из деведесетих, тако и данас сви догађаји у продукцији Егзитовог тима окупљају људе из свих крајева региона, што посетиоцима из осталих делова света даје веома посебну атмосферу, ону коју су поједини светски медији назвали „Егзит магијом“.

EUR/RSD 117.9446
Најновије вести