Лето у јулу и августу: За грчке LUX хотеле са 5* Travelland нуди најповољније цене

Грчко море је довољан разлог да се у последњем моменту одлучите за одлазак на одмор.
2
Фото: Promo/ Travelland

Ово су наше препоруке хотелског смештаја и то по приступачним ценама у високој летњој сезони.

ХИТ ПОНУДА - ПОПУСТ од 40% само у TRAVELLAND-У!
Да ли сте већ били на Ситонији? Уколико је одговор потврдан, онда сигурно знате да вас очекују прелепе плаже. А што се тиче смештаја једна од редовних препорука агенције “Travelland” је хотел AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort 5* који ће задивљујућим садржајем ваш одмор учинити незаборавним.

Хармонично смештен као оаза за сваког авантуристичког госта, овај рај без премца на пешчаној плажи Агиос Јоанис је симбол врхунског и префињеног гостопримства. Обједињује најбоље ресторане и идиличне барове, енергичан Фитнесс & Спа центар који воде талентовани велнес стручњаци. Најнижа цена боравка на 7 ноћења током јула и августа је 889 евра.

Фото: Promo/ Travelland

Такође на полуострву Касандра, у близини места Агиа Параскеви добродошлицу ће вам пожелети љубазно особље новог хотела Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5*, deluxe. Прелепа борова шума у комбинацији са шљунковитом плажом и природним изворима минералне воде учиниће да Ajul Luxury Hotel and Spa Resort постане ваша оаза мира и опуштања. Хотел се налази на 700 метара од плаже. Свакодневни превоз од хотела до плаже организован је од стране хотела. Уз ultra all inclusiveуслугу можете уживати у овом хотелу по најнижој цени од 1259 евра.

Фото: Promo/ Travelland

Cronwell Platamon Resort 5* је место доброг породичног одмора. Смештен је у живописној области Платамонас, а од Солуна је удаљен једно 100 км.

Ово место је заиста јединствено јер складна комбинација планинског подручја и магичне обале, идеално окружење историјским знаменитостима као што су Олимп и древни дворац из 12. века Платамон, претварају уобичајени хотел на плажи у историјски центар. Доконост у овом хотелу није добродошла. Квалификовани хотелијери компаније Cronwell Hotels & Resorts поделили су територију у две зоне: за децу и за одрасле, па ће тако свако имати довољно простора, времена и активности за себе. Услуга у хотелу је all inclusive, а најнижа цена боравка на 7 ноћења је 749 евра.

Wellness Santa Hotel & Spa 5* deluxe је намењен хедонистичком одмору одраслих особа. Смештен је одмах поред пешчане плаже Аја Тријада. Центар Солуна је удаљен свега 14 км. Овај објекат са пет звездица располаже базеном на отвореном, баром крај базена и терасом за сунчање. Нуди ресторан-бар медитеранске кухиње и спа центар са базеном у затвореном, сауном и хидромасажном кадом. Сваки дан можете започети доручком на бази шведског стола у простору за ручавање. У грчким и другим медитеранским јелима можете уживати у ресторану, из којег се пружа поглед на море. Будите гости овог специфичног хотела - боравак на 7 ноћи по нањижој цени од 579 евра (полупансионска услуга).

Фото: Promo/ Travelland

АКЦИЈА: Полупансион по цени ноћења са доручком!
Ову сјајну акцију можете искористити уколико се определите за хотел Simantro Beach Hotel 5*. Простире се на златно-пешчаној плажи у области Сани, на полуострву Касандра. Окружен је прелепим разнобојним вртовима и боровом шумом, што боравак чини пријатнијим. Део је ланца Г-хотела. Најнижа цена за 7 ноћења током јула и августа је 399 евра, а за 10 ноћења 569 евра.

У ХИТ понуде агенције “Travelland” убраја се и чувени Porto Carras Meliton hotel & Spa 5*.  Хотел  се налази на средњем прсту Халкидикија - Ситонија, удаљен је 2км од Неос Мармараса. Налази се на самој пешчаној плажи у великом хотелском комплексу смештеном на четири и по хиљаде хектара и десет километара уз море са мноштвом плажа и увала. Најнижа цена за 7 полупансиона је 679 евра, а за 10 полупансион је 919 евра по особи.

Фото: Promo/ Travelland

Сви заинтересовани за одмор у Црној Гори могу извршити резервације на адреси Добрачина 43, у Београду. Пословница ради радним данима од 09-20х, суботом од 09-16х, али и недељом од 10-17х. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Travelland” можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook i Instagram.

(Огласни текст)

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести