Србе покушали да преваре на бензинској пумпи, ево шта се догодило

Овог лета многи Срби доживели су разне непријатности да ли током летовања у Грчкој или путујући до тамо и назад.
p
Фото: Pixabay.com

Иако нису ни слутили шта ће им се десити, једна породица из Србије доживела је огромну нелагодност на једној пумпи у Македонији, а да ствар буде још гора све се одигравало на очиглед троје деце и то на 43 степена.

Шокирана жена своје искуство поделила је на једној Фејсбук групи, која иначе и користи да људи међусобно размењују информације током летовања у поменутој држави.

Желела бих да, ако можете, обавестите наше путнике који ће путовати кроз Северну Македонију да обрате пажњу на бензинским пумпама колико сипају горива, шта наплаћују и да обавезно траже рачун.

Након прелепог одмора проведеног на грчком приморју, ова породица запутила се назад у Србију, а у Северној Македонији зауставила се да досипа гориво, не слутивши каква ће их непријатност задесити. Како је жена навела у објави, сипали су гориво, платили рачун у еврима, а за кусур који су добили у денерима купили су и понеки чипс. Одморили су десетак минута и одлучили да наставе свој пут и тада креће хаос.

- Када смо хтели да кренемо зауставили су нас и рекли да нисмо платили гориво, одмах сам отишла код касирке да решимо неспоразум, али она је рекла да сам ја платила само чипс и још су ме напали што немам рачун који су ми дали.

Међутим, како она тврди, рачун није добила ни за гориво ни за чипс. Одлучила је да тражи менаџера како би вратили камере и уверили се ко је у праву.

- Ушао је неки човек који се није ни представио и рекао да ће позвати и њихову и нашу полицију. Ми смо одмах пристали да позову полицију, али смо и даље  захтевали и да врате камере - рекла је.

Четрдесетак минута особље пумпе држало је наше држављане као лопове, а троје деце на 43 степена "кувало" се у колима. Да ствар постане још гора, беба која је била у аутомобилу гурнула је прстић у лименку, и како њена мајка наводи, посекла се док су се они расправљали.

Без имало претеривања било је јако мучно, а о непријатности да не причам јер су то сви људи који су долазили на пумпу гледали.

Волела бих да, ако могу икако, утичем да нико не доживи ово што смо ми.

У коментарима испод ове објаве, поред многих којима је ово био добар пример за наук, јављало се још пуно људи који су доживели исту или случну ситуацију. Како корисници наводе, некима су чак сипали и бензин уместо дизела.

(Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести