"УЖАС - УБО САМ СЕ НА ИГЛУ ЗА ВАЂЕЊЕ КРВИ!" Доживео ХОРОР у популраном летовалишту у ГРЧКОЈ

На Фејсбук групи у којој људи остављају кометаре и искуства са летовања огласио се један мушкарац и оцрнио тако рећи, једно од најпопуларнијих места за летовање у Грчкој, међу Србима, а реч је о Пефкохорију.
s
Фото: Ilustracija/pixabay.com

Објава је изашла овог јутра.

" Информације за Пефкохори! Плаже су пуне свачега, највише пикаваца, најлона, картона. За недељу дана 3 пута сам налазио стакло, а данас сам се и убо на иглу за вађење крви при мерењу шећера. Има пуно паса луталица које се купају регуларно, њуше по стварима, једном сам видео и да су напали неког човека на шеталишту, али их је он отерао. Вода после плићака одмах има стене, под ногама које умеју бити незгодне. То је мање више то, остало - лепо мало место, али има и лепших!"

Одмах су уследили коментари где је било одобравања овога што је мушкарац написао, али и оштрог негодовања. 

"Нажалост, управо је наш народ највећим делом крив за те опушке. Бацамо и код нас на улици, у парковима и где год, па исто тако и на мору."

"Где год седнемо на плажи скупљам туђе пикавце около. Своје нормално чим угасим убацим у кесу за ђубре."

"У Пефкохорију сам била више пута, али никада у самом шпицу сезоне, крајем јуна и крајем августа је лепо. Такође, на градским плажама се ни у једном месту не купамо, већ изаберемо оближње пре или после места, а ту имате заиста широк избор!"

"Једном сам само била приватно, Ханиоти и нагледала се чуда. "Господа" Београђани њих пет, су цео дан јели нешто на плажи јели и пушили, и све отпатке бацали у песак. Замолила сам старију госпођу да бацају отпатке у кесу и за дивно чудо послушала ме. Али.... када су кренули са плаже ту кесу је затрпала у песак. Значи, џабе кречено."

"Па где Пефкохори да дираш, сад си се замерио половини групе! Шалу на страну, ни у Ханиотију није боље... Смеће на све стране, кутије од пица, папири од гироса, лименке од пива, чаше од фрапеа... О пикавцима да не причам, има их више него каменчића. Мада на плажи не постоји ни једна канта за смеће. Деца у песку ископала разбијену флашу, срећа па се нико није унаказио."

"Пре два дана дошли из Пефхохорија и коментарисали скоро сваки дан колико има људи у води, а вода чиста бистра.Наравно били и до других, али се највише купали на градској. Не бих се бунила да идем опет. Нама је било топ."

"Сви незадовољани следеће године уплатите Малдиве!", само су неки од коментара.

(Србија данас)

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести