САЊА КУЖЕТ У нову 2022. уз песму

У најлуђој ноћи гледаоце телевизије Прва очекује новогодишњи програм Гранд продукције, уз који ће моћи да се забављају 31. децембра од 22 часа, а кроз који ће нас водити добро позната ТВ лица - Сања Кужет и Воја Недељковић.
3
Фото: Прва / Промо

Уз „Новогодишњи Гранд” гледаоци ће ући у нову 2022. годину, а празнично весеље ће бити на програму Прве телевизије све до један сат после поноћи. У емисији ћемо чути сплет најбољих народних и забавних песама које ће изводити највеће звезде домаће музике, као што су Лепа Брена, Светлана Ражнатовић, Неда Украден, Александра Пријовић, Тања Савић, Тамара Милутиновић, Тијана Милентијевић и многи други, а на Грандовој сцени ће се појавити и чланови жирија емисије „Звезде Гранда”.

За Дневников ТВ магазин водитељка Сања Кужет открива како ће изгледати Грандов новогодишњи програм и хоће ли она и Воја Недељковић те вечери имати специјалну улогу.

– И иначе у концепту новогодишњег програма нема неког претераног сценарија у смислу великих прича. Људи су тада жељни добре и квалитетне музике, што ће им Гранд свакако омогућити својим продукцијским новогодишњим шоу програмом, који ће бити емитован на националној фреквенцији телевизије Прва. Воја Недељковић и ја ћемо бити домаћини и угостићемо бројне наше певаче и певачице, велика имена, углавном народне музике, мада ће наравно бити и прошарано. Народ то највише жели и тражи у новогодишњој ноћи. Дакле, чека нас много добре и квалитетне музике и сјајног расположења. Наравно да нам је било драго када смо добили позив да у новогодишњу ноћ уђемо с нашим верним гледаоцима, који нас заиста прате и дају огромну подршку кроз емисије које радимо – рекла је Сања Кужет на почетку интервјуа за наш лист.

Фото: Прва / Промо

Прошле године, нажалост, новогодишњи програми нису снимани. Публика је жељна тих празничних емисија, а колико су оне вама недостајале?

– Морам да вам признам да у тим новогодишњим програмима које је Гранд и раније снимао, уопште није био концепт са водитељима, тако да,  веровали или не, ово је прва новогодишња ноћ коју сам радила на телевизији. Наравно, ту не убрајам неке дочеке на трговима које сам радила и томе слично. Мени је било дивно искуство. Није ми то била нека страна улога. Просто, кад су сцена, добра атмосфера и музика у питању заиста можемо да одговоримо на бројне захтеве који су нама већ врло једноставни и обављамо их са задовољством. Углавном, водитеља није ни било јер они у тој ноћи немају неку претерану улогу осим да можда и они запевају (смех).

Па јесте ли и ви запевали на снимању овога пута?  

– Само на плејбек (смех). Запевали смо за своју душу. Е, сад, да ли су камере то забележиле или не то ћемо и ми видети (смех).

Колико се радујете празницима, празничној декорацији и свему ономе што прати нову годину?

– И те како. Поготово како деца расту, а има их све више Богу хвала,  то има неку другачију ноту и атмосферу у односу на можда неки период прославе Нове године када сам била девојка. Али, волела сам увек да окитим кућу, памтим то још из детињства. Ту традицију из детињства сам наставила да негујем и данас у својој породици. С тим што смо две године уназад почели да ангажујемо чак и неки професионалнији тим који ми помаже да можда све своје идеје реализујем. Некад нам треба мала помоћ да то подигнемо на један виши ниво, тако да супруг и ја наш породични дом претварамо у бајку. Трудимо се да да већ од почетка децембра имамо буквално бајку у кући. И мислим да је то лепо и да се тако на посебан начин обележе различити празници.


И „Звезде“ у шљокицама

Гледаоце Прве телевизије уз „Новогодишњи Гранд“ одмах сутрадан, 1. јануара од 21 час очекује празнична емисија „Звезде Гранда“, регуларног такмичарског духа, али ће, како сазнајемо од водитељке Сање Кужет, атмосфера бити једнако весела и забавна као и 31. децембра.

Фото: Прва / Промо

– Новогодишње издање емисије „Звезде Гранда“ је исто у том празничном духу и чаролији. Жири је био посебно надахнут, па и ми сви заједно. Јесте то једна регуларна емисија у том такмичарском смислу, али што се тиче атмосфере и на самом снимању заиста је било празнично. Већ у недељу, 2. јануара емитоваће се дневна емисија „Звезде Гранда - специјал“, где такође имамо ту атмосферу уз пуно музике и игре – рекла је Сања Кужет за наш лист. – Ево, колико радим на телевизији, а то је пуних 18 година, никад ми се још није тако повезало да сам учесник два, три дана новогодишњег програма и то је баш било посебно занимљиво. Чак смо се и шалили на тај рачун колико смо пута снимајући у децембру дочекали Нову годину (смех). Ми смо били пуни шљокица, нећете веровати, још крајем октобра, када је снимљена новогодишња емисија „Звезде Гранда“.


Многе гледаоце ћете управо ви увести у 2022. годину, а како ћете ви и ваша породица 31. децембра дочекати Нову годину?

– Бићемо у друштву пријатеља и најближе породице са пуно деце и нас одраслих, па ће то сигурно бити лепа прослава. Најлепше ми је, а и срце ми је тада на месту, кад видим да су и деца срећна и задовољна. Онда смо и ми старији безбрижни заједно са њима.

Колико нас је ова ситуација са короном научила нечему и да ли је можда променила и начин прослава и уопште радовања тим прославама?

– Не могу да генерализујем, али мислим да људи и те како имају свест о томе како нам је било, како је сада, а да нико нема јасну слику о томе у ком правцу ће ово све ићи, иако наравно прижељкујемо само лепе ствари. Могу на личном искуству и примеру да кажем да јесте много тога променило у мојој глави и да сам послагала неке ствари другачије, и одредила приоритете. Оно што сам одувек и знала да ми је примарно у животу је породица. Можда је сада тај темељ чвршћи него икада. Зато што мислим да у свим тим ситуацијама се најбољи излаз проналази када имате јединство. Мислим да све промене које су произашле из ове ситуације довеле су нас на боље. Треба бити бољи у сваком смислу и радити на себи, али не дати се, не предати се и не дати себе више него што је то нормално. Некад се погубимо у овој трци званој живот која заиста уме да буде сурова.

Са каквим жељама за себе и наше читаоце улазите у 2022. годину?

– Много загрљаја и разлога за грљење и да будемо весели и то онда значи да ће све остало бити како треба јер најискренији загрљаји су они у којима нема претварања и када знате да је све негде у вашим животима баш онако послагано како треба. Онда је најмањи проблем грлити се, љубити се и веселити се.

Владимир Бијелић

фото: Прва / Промо

EUR/RSD 117.3216
Најновије вести