Ако имате финансијских проблема, СТАВИТЕ НОВЧАНИЦУ НА ПОСЕБНО МЕСТО У КУЋИ: Ово је трик за СРЕЋУ И БОГАТСТВО

Овим једноставним триком привући ћете богатство и срећу у свој дом
8
Фото: Ilustracija/pixabay.com

Сви знају или су бар чули за фенг шуи, али док многи размишљају о распореду просторија и намештаја које није баш тако лако мењати, већина није сигурна како утичу декоративни комади покућства.

Њихово постављање или промена могу да доведу до драматичних побољшања, као и да оптимизују енергију која протиче кроз простор.

Да подсетимо, фенг шуи има пет елемената, то су: Вода, Земља, Ватра, Дрво и Метал, а сваки од њих појачава неку врсту енергије. Кад је у питању новац, за њега се најчешће везује елемент Воде па зато сви који желе да одрже његов ток или га ојачају треба да на самом улазу у дом поставе итисон или тепих у плавичастим нијансама. Ако то није могуће, добро је да бар простирка на себи има детаље у плавој или зеленој боји.

Фото: Ilustracija/pixabay.com

Ако имате финансијских проблема и осећате да је ту енергија „заблокирана“, потребан вам је тепих црвенкастих и браон тонова, јер ова комбинација може да створи „запаљиву“ смешу која ће отворити блокаде.

Највећу грешку праве они власници пословног простора који се одлуче да плате прављење отирача са именом фирме на њему. Исто важи и за итисон на улазу. Нипошто немојте то радити, кажу фенг шуи мајстори. Тиме дозвољавате да се по вашем пословном угледу „гази“, истичу они, а боље је да од улаза води неки дезен који подсећа на стазу, којим партнери, клијенти или купци природно долазе до вас.

Фото: Ilustracija/pixabay.com

Ако нисте у могућности да мењате подне простирке у скорије време, послужите се малим триком који се користи као „фенг шуи лек“. Набавите комад осушене алге или маховине и поставите га испод тепиха. Овим привлачите срећу и богатство у дом. За разлику од сувог цвећа које многи понекад бескорисно гомилају и само тиме стварају неред пун прашине, што фенг шуи забрањује, овај детаљ из природе са специјалном наменом делује као средство за појачање енергије тепиха које не можемо променити. Пробајте већ сутра!

Крстарица

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести