ДОСТА ВАМ ЈЕ МУКЕ И БЕДЕ? Пратите ових ПЕТ КОРАКА и гледајте како НОВАЦ почиње да се ГОМИЛА

Срећа и богатство, односно обиље, честа су тема у фенг шуи учења, па одређене биљке привлаче новац, а постоји и веровање да новчаник треба да буде одређене боје.
plata novac novcanik placanje
Фото: Pixabay.com/Ilustracija

Пратите ових пет корака ако желите више новца у животу!

1. Чишћење

Извадите све из новчаника, све. Обришите га влажном крпом од микровлакана да бисте га очистили.

2. Сортирајте све што нађете унутра

Вероватно имате гомилу признаница, рачуна или папира који вам баш и нису потребни. Ако међу њима има неких које морате да задржите, њихово место није у вашем новчанику већ негде у кући где држите друге папире везане за финансије. Баците све истекле чланске карте и копирајте бројеве са визиткарти у свој телефон.

Не заборавите на кеш – лепо исправите новчанице па их ређајте. Колико пута сте претурали по новцу, јер не знате где је новчаница, или мислите да је 100 од 20 динара? Распоредите новчанице по вредности, од најмањих до највеćих, и увек их тако чувајте. Ово је први корак ка уклањању „хаоса“ из вашег новчаника и много ćе вам значити.

3. Шта иде у који одељак?

У новчанику увек носите само оно што морате имати са собом сваки дан. Ако из њега испадну згужване новчанице, избледеле банковне потврде, визит карте, то ће вас подсвесно изнервирати чим га отворите. Све што вам треба често стављајте у најлакше доступан одељак.

4. Додајте комадић папира

Добра енергија привлачи добру енергију, па ставите папир на који сте руком написали афирмацију, поруку себи или чак чек који сте себи написали на одређени износ и који нећете да уновчите, као симболе привлачења добре енергије .

5. Где га чувати?

Новчаник сте довели у ред, спреман је да привуче добру енергију и обиље, сада не би било добро да га само баците у торбицу пуну хаоса. Нека вам организовање торбице буде следећи корак!

Дневник/Крстарица

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести