Лего направио фигурице најуспешнијег женског бенда икада

ЊУЈОРК: Данска фабрика играчака "Лего" направила је фигурице чланица британског бенда Спајс грлс, прве којима су овековечили права људска бића, преноси Newyork daily news.
l
Фото: Youtube Printscreen

Некадашње Спајсице, идоли девојчица, светску славу стекле су 1996. хитом "Вонаби" и албумом "Спајс", који је био најпродаванији албум једног женског бенда икада, а сада су Мелани Браун, Ема Бантон, Гери Хорнер, Мелани Цизом и Викторија Бекам, супруга фудбалера Дејвида Бекама, добиле фигурице намењене фановима старијим од 16 година.

"Лего" је до сада правио коцкице и фигурице чувених филмова и серијала епске научне фантастике попут "Ратова звезда", Харија Потера, или Дизни јунака.

Пре десетак година "Лего" је направио спектакуларну макету свемирског брода из "Ратова звезда" састављену од више од 5,3 милиона коцкица, а коју је склопило 32 људи за 17.000 сати. Након Менхетна, пренета је у Леголенд.

Све члнанице најпопиларнијег бенда у историји одевене су у своје најпознатије костиме, па тако Бејби Спајс има розе мини хаљину, Скари Спајс је у леопард принту, Спорти Спајс у тренерци, Џинџер Спајс у хаљини Јунион Џека док је Пош Спајс у малој црној, мини хаљини.

Цео сет од 578 делова кошта 49.99 долара, садржи све, укључујући и микрофон, како би покренули неке носталгичне тренутке.

EUR/RSD 117.4055
Најновије вести