СЕСИЛ СМАЗАО 4.000 ДОЛАРА Брачни пар у шоку: Умало да нас стрефи СРЧАНИ УДАР, на крају смо и „опрали“ новац! Прича, ипак, има СРЕЋАН КРАЈ (ВИДЕО)

Пар у Пенсилванији је доживео потпуно ново значење реченице „мој пас је појео мој домаћи“ након што је њихов пас Сесил прогутао 4.000 долара (429.000 динара) у готовини.
s
Фото: Printscreen/Instagram/ooolalaw

Седмогодишњи голдендудл почео је да жваће гомилу новчаница од 100 и 50 долара након што су његови власници, Клејтон и Кери Ло, подигли готовину да би наводно платили баштованима.

Након што је новац оставио на кухињском пулту, Клејтон је повикао и позвао своју жену јер је ухватио пса да једе новац. Пар је за Сесил рекао да „никада раније није урадио ништа лоше“.

Викао је, 'Сесил је појео 4.000 долара!', рекла је госпођа Ло за Питсбург Сити Пејпер.

Утрчала сам, мислећи да сам га погрешно чула, али када сам видела неред, није било сумње, рекла је она.

Мислила сам да ћу доживети срчани удар. Сесил је то заиста урадио. Пар је затим документовао мукотрпан процес покушаја да спасе што је више новца могао, од делова које је Сесил или повратио или су се поново појавили након што су природно прошли кроз пса.

Кеи је објавила на инстаграму 14. децембра да су до сада успели да сакупе 3.550 долара готовине.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carrie Law (@ooolalaw)

Ено нас код судопере и перемо овај ј*бени новац, вичући 'Јупи! Да! Имамо један!' Мирисало је баш лоше", рекла је госпођа Ло за локални лист.

На срећу, пару је банка рекла да ће све док је серијски број на новчаницама видљив, она узети назад сажвакани новац.

Никада нисам мислила да ћу моћи да кажем да сам опрала новац, али очигледно за све постоји први пут, рекла је госпођа Ло за Вашингтон пост.

Дневник/Курир

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести