ДА ВАМ ТЕСТО ПОРАСТЕ КАО ЛУДО Додајте само једну кашику овог и никада га више нећете правити другачије
          31.10.2024.
          16:47
                      16:57
                  
                  
                          
                
          Коментари (0)
        
      Тајни састојак да тесто сваки пут успе, а хлебови и кифлице буду никад лепши.
Додајте кашику јабуковог сирћета у свако тесто. Тесто ће боље да нарасте, додаје на укусу, а здраво је.
Потребно је да намирнице буду свеже
Користите свеж квасац и брашно.
Састојци собне температуре
Користите путер и јаја собне температуре.
Немојте да претерујете са прашком за пециво
Тесто стављајте у већ загрејану рерну
Пустите 10 до 15 минута од када се рерна загреје, па тек онда убаците тесто.