„Бекство из затвора” стигло у Нови Сад

Новосадска играоница „Room Escape” недавно је постала богатија за нову собу за забаву под називом „Бекство из затвора”. То је логичка игрица у реалном времену која

почиње када, због злочина, учесници буду осуђени на доживотну робију и заједно са својим тимом покушају да се из њега избаве.

– Једина шанса вам је да побегнете, али је ваш чувар превише опрезан, а када ођедном у блоку Б избије побуна и ваш чувар напусти своје место, то може бити ваша шанса за бег – објаснио је власник и менаyер играонице Марко Плавшић.

Уз „Теслина мистерија” и „Mr. Fox ”, у новој соби Новосађани ће имати прилику да се забаве и одлично проведу. Закључани у соби и сат изоловани од стварног света, играчи логичким размишљањем треба сами да реше мистерију и дођу до краја игре, а да би у томе успели, морају да сарађују у сваком њеном делу. У „Room Escape” авантури предвиђено је учешће од две до пет особа и због потребног нивоа опште културе и знања енглеског језика препоручљиво је да деца од 10 до 15 година долазе у пратњи родитеља.

Та новосадска играоница, осим што је позната локација за добру забаву, постала је место за дружење с пријатељима и породицом, прославу рођендана, девојачких или момачких вечери као и организовање Теам Буилдинг активности.

„Room Escape“ је настао као компјутерска игра у Јапану, а у међувремену постао веома популаран у свету. У Нови Сад је стигао пре готово три године, када ју је отворила компанија  „Fox in a box”, која данас поседује „собе за бекство“ на више од 28 места широм света.

Више о мистичним авантурама које се крију у собама Roomescape-а можете прочитати на њиховом сајту.

В. Бијелић

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести