Батез у посети ОШ Доситеј Обрадовић

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је данас ОШ “Доситеј Обрадовић“ у Новом Саду и разговарао са директором школе Станком Паунићем, са којим је обишао и фискултурну салу.
i
Фото: ПССО

Током ове и претходне године, секретаријат је улагао средства у унапређење спортске школске инфраструктуре у овој школи путем Конкурса за финансирање пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини.

 Овим средствима у вредности од око 1,1 милион динара замењено је електрично осветљење у фискултурној сали штедљивим ЛЕД осветљењем, чиме је унапређена енергетска ефикасност ове сале и извршено је хобловање и лакирање спортског паркета.

„Наше стратешко опредељење је да путем конкурса конкурса за санацију, опремање и изградњу спортске инфраструктуре на територији АП Војводине, где су нам приоритет школски спортски објекти, обезбедимо могућности за квалитетну наставу физичког васпитања и да на тај начин створимо што боље услове за бављење спортом”, навео је секретар Батез и додао да  Покрајински секретаријат школски спорт види као базу нашег врхунског спорта.

Е. Д.

EUR/RSD 117.0389
Најновије вести