Боливудски серијал се снима у граду: Акционе сцене на кеју

Снимање индијске серије „Ја прихватам” (“Qubool Hai”) почело је и у Новом Саду, а пролазници и станари оближњих зграда на Кеју жртава Рације су имали прилику да присуствују несвакидашњим сценама на потесу пута у близини споменика „Породица”. Изузетно сив дан није омео глумце и целокупну екипу да сниме сцене које захтевају брзину и акцију.
д
Фото: Дневник (В. Фифа)

Нови Сад су одабрали јер су појединци потврдили да су га раније туристички посетили, уверили се да има изузетну историју, лепо је уређен, посебно им се допао и закључили су да је са­вршен за романтичне сце­не, као и акционе.

Такође, посебно ваља напоменути занимљив податак, који је дошао из редова маркетинга и режије – да ће неки од њих у Новом Саду провести Нову годину.  

Фото: Дневник (В. Фифа)

Боливудски серијал биће љубавни трилер, екипа ће у нашем граду боравити четири дана, а сцене ће бити снимане и на Петроварадинској тврђави. Након снимања у нашем граду, враћају се у Београд, где су, како је пренело Удружење „Maya media”, популарни индијски глумци Сирби Џуоти и Каран Сајн Гровер, ових дана виђени на Ташмајдану и у хотелу „Мажестик”.

        Б. Павковић

EUR/RSD 117.0389
Најновије вести