Бројни попусти за старије суграђане на Спенсу

У току је Недеља пензионера која се одржава на Спенсу, а организује је Удружење пензионера Новог Сада поводом обележавања 70-годишњице постојања и рада

и добијања Октобарске награде града Новог Сада за 2016. годину.

По речима председнице Олге Ковач, Удружење пензионера Новог Сада за свој рад је до сада добило бројне награде и признања, међу њима и Октобарску награду, а велику подршку акцији Недељи пензионера је пружио  Спенс, који је уступио свој објекат суграђанима.

– Спортски и пословни центар „Војводина” као радна организација је одлучио да почасти пензионере бројним попустима у одређеним радњама –  истиче Олга Ковач.

Закупци локала на Спенсу су се придружили акцији, која траје до 31. октобра, и омогућили попусте потенцијалним купцима на робу и услуге из свог асортимана.

„Очни центар др Стевановић” одобрава десет одсто попуста за наочаре за даљину и близину, колико и „Chery Company” (продавница спортске опреме ЈОМА) на целокупан асортиман. Исти попуст на целокупан асортиман дају и „Maxers” (продавница женске и мушке конфекције), златара „Хелена”, „Графарт” (трафика поред службеног улаза 1) за асортиман књига, ТР „Блиц” ће одобрити додатни попуст од десет одсто на одређене артикле (Q&Q и Daniel Klein сатове, Zippo упаљаче и Victorinox ножиће).

Потенцијалне путнике у туристичкој агенцији „Bonaca tours” очекује до 20 одсто попуста на њихове аранжмане. „Студио модерна” (дормео) ће омогућити десет одсто попуста на све производе који нису на акцији.

Ј. Радуловић

 

Купон уУниверекспорту

Сви пензионери у „Универекспорту” на Спенсу ће у суботу добити купон који ће им донети десет одсто попуста на износ рачуна, али је потребно да то потврде пензионим чеком на инфо-пулту на Спенсу. Попуст се неће обрачунавати на акцијске артикле, цигарете, штампу, електронске допуне и закључане цене.

EUR/RSD 117.5559
Најновије вести