Чопор паса луталица господари центром Карловаца

Сви који су се последњих дана затекли у ширем центру Сремских Карловаца имали су прилику да виде чопор од петнаестак паса луталица који дословце, без икаквих сметњи, господари градским језгром.
Psi lutalice u centru Sremskih Karlovaca  Foto: Dnevnik.rs
Фото: Пси луталице у центру Сремских Карловаца Фото: Дневник.рс

Готово драматична сцена догодила се у недељу пре подне испред Саборне цркве када су верници пред почетак литургије затворили капију како би псе спречили да уђу у порту, а они лајући кидисали на улаз. Узнемирени њиховом појавом, не знајући коме треба да се обрате за помоћ у таквој ситуацији, људи су звали полицију, уместо надлежене у општини.

Друштвене мреже препуне су фотографија и коментара о том случају, који говоре у прилог томе да Сремским Карловцима, који претендују да буду туристичко место, то никако не служи на част. О томе да пси луталице представљају опасност, како за домаће становништво, тако и за бројне туристе, не треба ни говорити.

Осим луталица, и власнички пси који шетају центром претња су за безбедност људи. По речима продаваца сувенира с централног трга, пре неки дан је пас, чији власник је познат, напао кинеску туристкињу.

З. Мл.

Marijana
13.08.2019 • 14:23
Koliko novaca?
Igor Janković
14.08.2019 • 11:53
A da pišete o tome ko dovozi pse u Karlovce kako bi stvorili potrebu za angažovanjem,tj krađom novca građana?
EUR/RSD 117.5825
Најновије вести