Дунавски парк као празнични рај за селфије

НОВИ САД: Украшен декоративним празничним светиљкама, Дунавски парк постао је прави рај за селфије и вечерње шетње Новосађана.
d
Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

Иако, сходно прописаним мерама и препорукама, клизалиште, зимски кафић као и новогодишњи базар „Снежни град“ ове године неће бити постављени, Дунавски парк ће ипак по свему судећи бити једно од омиљених празничних места.

Како се наводи на сајту манифестације „Ледена шума“, имајући у виду да се Нови Сад ових дана ушушкава у најлепше празнично рухо уличне расвете и декорације, и они су се потрудили да део украса и расвете који је намењен за овогодишње одржавање „Ледене шуме“ поставе у Дунавском парку, те позивају Новосађане да учествују у наградном фото конкурсу који  ове зиме организује Туристичка организација Града Новог Сада.

Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

Центар нашег града, Змај Јовина и Дунавска улица као и Дунавски парк су неке од најлепших локација за празничне фотографије и зато пошаљите своје виђење Новог Сада из неке светлуцаве вечерње шетње и освојите лепе награде за ове зимске дане, позивају организатори ове манифестације.

Исто тако, у жељи да задрже део своје традиције и да подрже локалне извођаче који су с њима од почетка одржавања „Ледене шуме“, у периоду од 18. до 31. децембра ће културно-забавни програм публици представити преко своје Фејсбук странице и званичног Јутјуб канала.

Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

Извођачи који су ангажовани на програмима „Ледена шума“, „Из свих углова“ и „Дечија Нова година“ ће снимати своје наступе без присуства публике у технички опремљеном простору у парку а уважавајући сва правила, мере и прописе употребе Дунавског парка за које смо прибавили дозволе и одобрења.

EUR/RSD 117.3357
Најновије вести