Егзит је на другом месту од 12 најпопуларнијих европских фестивала

НОВИ САД: Према истраживању британске платформе Savoo Егзит је на другом месту од 12 најпопуларнијих европских фестивала поредећи цену фестивалских улазница са ценама улазницама појединачних концерата највећих звезда које наступају на фестивалу, саопштио је Егзит.
egzit exit fifa
Фото: Дневник/ В. Фифа

"Имајући у виду хедлајнере Егзита, међу којима су Wu-Tang Clan, The Prodigy, Skrillex и многи други, као и цене фестивалских улазница и улазница за њихове појединачне концерте, Егзит својим посетиоцима доноси прилику да чују омиљене светске звезде уз уштеду и до 50.000 динара!", наводи се у саопштењу.

Како је саопштено, чувени Гластонбурy налази се на првом месту као најисплативији фестивал за посетициоце у Великој Британији, а испод Егзита су на листи Primavera Sound, Tomorrowland, Mad Cool Festival, Sziget и други.

За посету појединачних концерата главних звезда фестивала који ће бити одржан на Петроварадинској тврђави од 6. до 9. јула, попут Wu-Tang Clan,  The Prodigy и Skrillex  посетилац би морао да издвоји и до 60.000 динара, наведено је из Егзита.

Како се истиче, само концерти  Wu-Tang Clan i Eric Prydz коштају колико и четвородневна улазница за ЕГЗИТ, показују резултати истраживања.

"Према подацима анализе засноване на ценама за инострано тржиште, посетиоци Егзита доласком на фестивал уштедеће више од 40.000 динара, док уштеда за домаћу публику достиже и 50.000!", навео је Егзит.

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести