Градска управа тражи пројектанта за партерно уређење простора код Mишелука и Kаменичког парка

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције тражи пројектанта који ће осмислити партерно уређење простора с југозападне стране саобраћајне петље “Мишелук” на излазу с Моста слободе, непосредно уз Улицу војводе Путника.
e
Фото: pixabay.com

Одабрани пројектант имаће највише 90 календарских дана да заврши техничку документацију, односно идејно решење, пројекат за грађевинску дозволу и извођачки пројекат.

Тендером је обухваћено уређивање две парцеле површине 0,26 хектара, које се ослањају на споменик природе “Каменички парк”, а урбанистичким планом на том месту је предвиђена зелена површина. Будући да на поменутој локацији већ постоји различито зеленило, пројектом би требало осмислити пејзажно уређење, које би се функционално и декоративно уклапало у околину. Осим тога, планирано је опремање простора одговарајућим мобилијаром, постављање јавног осветљења, као и изградња пешачких стаза.

Критеријум за доделу уговора је најнижа понуђена цена, а рок за подношење понуда је 26. новембар, када је и отварање понуда, док ће 25 дана након тога бити донета одлука о додели уговора или обустави поступка.    

Ј. В.

 

Пројекат „Приградска насеља Новог Сада” суфинансиран је од стране Града Новог Сада, а ставови изнети у подржаном пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

EUR/RSD 117.5133
Најновије вести