Градске вести: Промоција романа

Роман новинарке Зорице Тијанић „До свидања, Августина” биће представљен у уторак у 19 сати у Градској библиотеци, Дунавска 1. О роману ће поред ауторке говорити Виктор Радун и Милена Летић. И. К.
novi sad centar
Фото: Dnevnik (Branislav Lučić)

Фестивал нових енергија

„Фестивал нових енергија 2019” одржаће се у уторак од 18 часова на дечјем игралишту на Новом насељу у Улици владике Ћирића. Организатори су Клуб манекена „Нови Сад” и месна заједница „Гаврило Принцип”.

Д. Д-ћ

Две трибине

Трибина „Деловање Хизмет покрета и његове политичке последице” биће одржана у уторак у 18 часова у Клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада, Католичка порта 5. Ауторка и предавач је ма Мирела Лончар. У 19 часова почеће трибина „Србија и поглавље 24: правда, слобода, безбедност”. Ауторка и предавач је др Јелена Тодоровић Лазић.      

М. Ћ.

Предавање за дијабетичаре

Предавање за дијабетичаре „Јесењи плодови – користи за дијабетичаре” биће одржано у уторак од 17 часова у Саветовалишту за дијабетес у Дому здравља „Лиман”, Булевар цара Лазара 75. Исто предавање биће одржано и сутра у 17 сати у објекту „Јован Јовановић Змај”, Змај Огњена Вука 19.

И. Ба.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести