Измена аутобуских линија током Егзита

НОВИ САД: ЈГСП “Нови Сад“ и ове године организује превоз за посетиоце “Егзит“ фестивала.
jgsp autobusi
Фото: gspns.co.rs

С обзиром на очекивани велик прилив гостију у Нови Сад, уз измене на редовним линијама уводе се и ванредне линије од кампа на Штранду до Петроварадинске тврђаве:

Редовне линије 3 и 9 саобраћаће по важећем реду вожње и биће појачаване зглобним аутобусима у складу са предвиђеним временима за одлазак и повратак са фестивала. На линијама 3 и 9 биће уведени од 5. до 8. јула ванредни поласци у 3 и 30 и 4 часова од аутобуског стајалишта Трг владике Николаја/Варадински мост до Детелинаре (линија 3) и до Новог насеља (линија 9). На ванредним поласцима аутобуси ће од аутобуског стајалишта Трг владике Николаја/Варадински мост саобраћати редовним трасама кретања уз коришћење свих редовних стајалишта.

Ванредне линије – камп Штранд – Трг владике Николаја (оба смера)

1. Од 4. до 7. јула од кампа на Штранду до стајалишта Трг владике Николаја/Варадински мост следећом трасом: Окретница Штранд – Фрушкогорска улица – Булевар цара Лазара – Стражиловска улица – Улица Жарка Зрењанина – Булевар Михајла Пупина –Варадински мост – Трг владике Николаја. Аутобуси на чијим дисплејевима ће бити исписано „Егзит фест“ полазиће на сваких 40 минута од 18 до 00 часова (18, 18 и 40, 19 и 20, 20, 20 и 40, 21 и 20, 22, 22 и 40, 23 и 20 и 00 часова), а заустављаће се само на редовном аутобуском стајалишту у Улици Жарка Зрењанина (Бановина).

2. Од 5. до 8. јула од стајалишта Трг владике Николаја/Варадински мост до кампа следећом трасом: Трг Владике Николаја – Кеј Скојеваца – Варадински мост – Булевар Михајла Пупина – Улица Жарка Зрењанина – Стражиловска улица – Булевар цара Лазара – Фрушкогорска улица – окретница Штранд). Аутобуси на чијим дисплејевима ће бити исписано „Егзит камп“ полазиће на сваких 40 минута од 2 до 6 часова (2, 2 и 40, 3 и 20, 4, 4 и 40, 5 и 20, 6 часова), а заустављаће се само на стајалишту у Улици Жарка Зрењанина (испред Скупштине града).

Осим карте за једну вожњу, која се купује у аутобусу и кошта 65 динара, посетиоцима је обезбеђена и могућност превоза уз недељну карту од 841 динара за неограничен број вожњи у граду.

Недељна карта може да се купи на киосцима ЈГСП “Нови Сад“, у “Егзит“ кампу и на платоу испред Железничке станице.

Аутобуси који ће саобраћати на линијама до фестивала и кампа биће посебно обележени.

EUR/RSD 117.5896
Најновије вести