Измена трасе аутобуских линија број 3 и 13

Због радова на изградњи вреловодног и канализационог прикључка у Улици Јанка Чмелика од данас ће привремено бити измењене трасе аутобуских линија број 3 и 13.
gsp autobusi suki
Фото: Дневник/ Слободан Шушњевић

Због радова на изградњи вреловодног и канализационог прикључка у Улици Јанка Чмелика аутобуски саобраћај ће се одвијати на следећи начин:

Аутобуси линије број 3, саобраћаће у смеру из Петроварадина од раскрснице улица Корнелија Станковића и Миленка Грчића право Улицом Корнелија Станковића до кружног тока на раскрсници Булевара Европе и Улице Корнелија Станковића, а на кружном току ће се полукружно окретати и чекати до наредног поласка на аутобуском стајалишту Улица Корнелија Станковића/Булевар Европе (стајалиште линије број 7А).

Из правца Детелинаре, аутобуси ће као полазно стајалиште користити стајалиште Улица Корнелија Станковића/Булевар Европе (стајалиште линије број 7А), одакле ће саобраћати право Улицом Корнелија Станковића и даље настављати редовном трасом кретања.

Када је реч о линији број 13, аутобуси ће у смеру са Универзитета саобраћати Булеваром Европе до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Улице Корнелија Станковића, на кружном току ће се полукружно окретати и чекати до наредног поласка на аутобуском стајалишту Булевару Европе/Булевар војводе Степе. Из правца Детелинаре, возила ће као полазно стајалиште користити стајалиште Булевар Европе/Булевар војводе Степе, одакле ће саобраћати право Булеваром Европе и даље настављати редовном трасом кретања.

А. Ч.

EUR/RSD 117.0621
Најновије вести