Јануарски филмски маратон у биоскопу Синеплекс Променада

Да празнична еуфорија у биоскопу „Синеплекс Променада” и даље траје, доказ је филмски маратон који је почео у уторак, а траје до 20. јануара, када ће филмољупци имати прилику да погледају сјајне наслове по 250 динара.
с
Фото: Синеплекс Променада

Карте су у продаји на благајни биоскопа (Булевар ослобођења 119) или путем „Синеплекс” апликације, а пројекције се организују уз поштовање свих превентивних мера. Из биоскопа наводе да је јануар идеалан месец за ретроспективу и присећање на омиљене филмске јунаке који су обележили претходне године.

Љубитељи анимираних авантура имају прилику да уживају у  духовитом и визуелно очаравајућем филму „Гринч”, породичној празничној комедији „Деда Мраз и компанија” уз синхронизацију Николе Која, Бојана Перића и Јелене Томашевић, снежној анимираној причи „Време је за санкање” и правој породичној играној авантури „Леси се враћа кући” синхронизованој на српски језик.

Када су у питању романтични филмови, биоскоп „Синеплекс Променада” нуди љубавну причу „Прошлог Божића”, с Емом Томпсон и Хенријем Голдингом у главним улогама.

К. И. И.

EUR/RSD 117.3079
Најновије вести