ЈКП „Пут“ уређује стајалишта и коловозе

Протекле седмице грађевинске екипе ЈКП „Пут“ биле су ангажоване на изградњи пешачких платоа на стајалиштима нове аутобуске линије.
u
Фото: JKP Put

Реч је о кружној линији 51А и 51Б, која је стартовала 1. септембра, а саобраћа на релацији: Нови Сад – Сајлово – Ветерник. Изграђено је по девет стајалишта у оба смера, а радови су обухватили ископ земље, насипање туцаника, постављање ивичњака и асфалтирање.

Једна грађевинска екипа била је ангажована на санацији коловоза у Улици Бајчи Жилинског, која је за време радова била затворена за саобраћај. Будући да је та улица под сталним оптерећењем тешког саобраћаја, у неким деловима у којима је коловоз био изузетно оштећен, била је неопходна његова санација. Радови су завршени у предвиђеном року, а улица је минуле седмице пуштена у саобраћај.

Након обилних киша у Петроварадину, у Улици Ивана Мажуранића, створени су велики земљани наноси на коловозу, због чега су ангажоване грађевинске машине „Пута”. Наноси су очишћени, а коловоз поново постао безбедан за саобраћај.

        С. С.

EUR/RSD 117.5705
Најновије вести