Још седам дана до истека пријаве на конкурс Youth heroes

Вредни и успешни појединци из области образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе и уметности имају још само седам дана да се пријаве на „Youth Heroes” конкурс и освоје неку од бројних награда, признања и медијску промоцију.
d
Фото: Exit

Тај конкурс се одржава четврти пут, а победници ће бити проглашени на јесен. Њихова достигнућа ће бити представљена јавности. Лауреати „Youth Heroes” награде ће бити први којима ће бити обезбеђене улазнице за јубиларно 20. издање Егзит фестивала наредне године, као и за „Sea Star” и „Sea Dance” фестивале у 2020. години. Осим тога, биће им уручени поклон-пакети издавачке куће „Вулкан”, а првопласиране у свакој категорији очекује и новчана награда од 100.000 дин. Кампања „Youth Heroes” за циљ има да се унапреде услови за останак младих талената у Србији. Право пријаве на конкурс имају сви млади људи с држављанством Србије или с пребивалиштем на територији Републике Србије. Потребно је да су узраста од 15 до 30 година и да имају посебна достигнућа, награде, признања из области образовања/науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе/уметности. Пријавни формулар доступан је на сајту www.youth-heroes.org, а пријаве с конкурсним обрасцем треба послати на имејл-адресу exitfoundation@exitfest.org до 20. августа 2019. године. Младе хероје могу номиновати организације, институције, медији и заинтересовани појединци или се могу пријавити самостално.

„Youth Heroes” је дугорочна заједничка кампања Егзит фестивала и компаније НИС за промоцију позитивних узора у друштву, која је и ове године реализована уз подршку Радио-телевизије Србије и компаније „Ringier Axel Springer”. Специјална „Youth Heroes” награда ове године биће додељена у сарадњи с Омладинским савезом удружења „Омладинска престоница Европе Нови Сад 2019”. 

К. И. И.

EUR/RSD 117.5791
Најновије вести