Камион у Прерадовићевој изгурао ауто с пута, Петроварадинци негодују

Возач камиона данас поподне изгурао је један цитроен за чијим воланом је била жена, ван пута и набио га на дрво.
3
Фото: Приватна архива

Како кажу очевици, камион је аутомобил гурао неколико десетина метара пре него што је ударио у стабло крај пута.

На сву срећу повређених није било.

Овај најновији случај, изазвао је негодовање Петроварадинаца који одавно изражавају незадовољство што најпрометнијим улицама и даље пролазе бројни камиони који избегавају аутопутеве и преко Фрушке горе долазе до Новог Сада.

На Фејсбук групи "Иницијатива грађана за бољи Петроварадин" могу се прочитати бројни коментари незадовољних грађана који поново захтевају да се забрани пролазак камионима у овом делу града. Подсетимо, и претходних година Петроварадинци су негодовали, чак и писали петиције да се забрани транзит камиона кроз Прерадовићеву и Рељковићеву улицу.

Иначе, ово данас није био усамљен случај када је реч о инцидентима са камионима у Петроварадину. Наиме, један камионџија је са Кеја скренуо у Београдску улицу и дошао до Београдске капије. Ту је схватио да не може да прође кроз капију јер је возило превисоко. Због његове несмотрености, изазвао је гужву у подграђу, све док се није окренуо и отишао путем којим је и дошао.

Фото: Приватна архива
Sašo Vlaisa
16.09.2021 • 09:38
Zabrana prolaska kamionima i šleperima nosivosti preko 5 tona i bez dozvole.Uvesti velike novčane kazne ko to nebude poštovao.
Svemirac
18.09.2021 • 13:07
Mene da odgurao ucio bi ponovo da Hoda polomio bi ga
EUR/RSD 117.5754
Најновије вести