Костајници донација из Новог Сада

НОВИ САД: Помоћници градоначелника Новог Сада Владимир Стојковић и Станко Љубичић и секретар Црвеног крста Новог Сада Драган Лазић посетили су Костајницу којој је Град Нови Сад обезбедио донаторска средства за санацију последица земљотреса који је ову општину задесио крајем 2020. године.
n
Фото: novisad.rs

Средства у износу од 3.000.000,00 динара за 35 корисника који су у Костајници крајем прошле године претрпели штету од земљотреса, обезбеђена су на основу Закључка градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, а Црвеном крсту Новог Сада је поверена реализација ове високохуманитарне активности.

Веома ми је драго што је Град Нови Сад допринео да ситуација у Костајници, коју је нажалост погодио земљотрес, крене да се побољшава. Нови Сад је познат по томе да увек помогне онима којима је потребно, да пружи руку пријатељства градовима и људима које задеси незгода. Тако је учињено и овог пута за људе у Костајници, где сам се на лицу места уверио да је помоћ отишла у праве руке. Исказана је велика захвалност Градиначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу, који је увек спреман да нађе начин, а не оправдање, јер само тако можемо радити у интересу наших суграђана, рекао је Владимир Стојковић.

Фото: novisad.rs

У знак захвалности, Црвени крст Републике Српске уручио је плакете представницима Новог Сада за развијање сарадње, јачање улоге организације Црвеног крста Српске, унапређење метода и садржаја рада и остваривање задатака који су од интереса за рад ове хуманитарне организације у целини.

EUR/RSD 117.5618
Најновије вести