На сајту ЈКП "Паркинг сервис" оглашена продаја хаварисаних возила

На сајту ЈКП “Паркинг сервис” јуче је објављен јавни оглас, путем ког се прикупљају понуде за продају одбачених хаварисаних возила из саобраћајног прекршаја, а које власници нису преузели.
pixabay.com
Фото: pixabay.com

Како се тамо наводи, на продају је 51 такво возило, која се према списку из конкурсне документације нуде као „отпадна“ и без права на регистрацију. Заинтересовани понуђачи могу да их прегледају 2. и 3. децембра од 8 до 13 часова у предузећу „Камарад“ (Руменачки пут бб).

Право учешћа у поступку јавне продаје поменутих возила имају правна лица и предузетници регистровани за откуп, сакупљање, транспорт, складиштење и третман таквих секундарних сировина, који поседују одговарајућа решења и дозволе на њихово име, које су им издали надлежни органи, а што је сагласно одредбама Закона

о управљању отпадом. У огласу се наводи да су понуђачи дужни да понуде збирну цену за откуп свих 51 возило, која подразумева све зависне трошкове. То се ради преко обрасца конкурсне документације, чији је саставни део списак возила која су предмет понуде, а који је могуће преузети на писарници ЈКП “Паркинг сервис” на Булевару Михајла Пупина 1. Могуће је да им она буде послата путем имејла по њиховом захтеву. Понуде се, такође, достављају на поменутој адреси путем поште или директно на писарници предузећа.

Крајњи рок за достављање понуда је 8. децембар до 12 часова, док ће јавно отварање писаних понуда бити спроведено у просторијама ЈКП „Паркинг сервис“, на Булевару Михајла Пупина истог дана од 13 часова, у присуству понуђача и Комисије за продају одбачених, хаварисаних возила из саобраћајног прекршаја, а која власници нису преузели. Више информација доступно је на званичном сајту предузећа.

И. Ба. 

EUR/RSD 117.3271
Најновије вести