Ноћна гужва на кеју, од дистанце ни Д

Кафићи, ресторани и клубови не раде после 23 сата, али за то је ту кеј.
1
Фото: Дневник/ С. Шушњевић

Бројни млади Новосађани ноћи проводе у шпацирунгу и дружењу на Кеју жртава рације. И све би то било ОК да није короне.

На релативно малом простору велики број младих који не поштују мере у борби против инфекције Ковид-19. Препоручене дистанце од најмање 1,5 метар нема, а готово нико од њих не користи заштитну маску. Прави рецепт за ширење заразе.

Да не говоримо о мукама становника околних зграда који од буке не могу да одморе. Посебно да не говоримо о гомили смећа која свако јутро осване не кеју након ноћне журке.

Фото: Дневник/ С. Шушњевић
Фото: Дневник/ С. Шушњевић
Фото: Дневник/ С. Шушњевић
Фото: Дневник/ С. Шушњевић
Stanarka sa Ke…
09.08.2020 • 16:47
Hvala Vam što ste objavili članak o ovom problemu koji muči stanare u okolini Keja već godinama. Tim povodom je pokrenuta i peticija gradjana koju je potpisalo preko 900 ljudi. https://www.peticije.online/peticija_graana_zbog_naruavanja_javnog_reda_i_mira_na_keju_rtava_racije_u_novom_sadu?u=5470246
Nadamo se uskorom rešenju ovog problema kroz razgovor sa svim nadležnim istitucijama i predstavnicima Grada.
Mira
09.08.2020 • 17:19
Svi ti stari iz okolnih zgrada su nekad bili mladi išetali , sjedili po kafanama,nisu nosili maske i nisu bili daleko jedni od drugih.Sad bi da mladi sjede u kuću,drže brnjice,ne razgovaraju i ne vide jedni druge.
Max
10.08.2020 • 01:51
Зар нису уведене пандемијске мере, које важе и у Новом Саду(одлука градоначелника, и државног кризног штаба). Па у чему је проблем, у државним институцијама које не раде свој посао(полиција, судство, инспекције...градоначелник). Да ли државни закони важе и за новосадски кеј, или не? Да ли је неко пријавио и одобрио ово масовно окупљање-није. Према томе, полицијо-хапси, а судије-кажњавајте. Ови сеју вирусе, а сви ћуте. Да ли је међу њима нечији синчић или ћеркица, па се све дозвољава. Где си градоначелниче, шта се чека?
Beba
10.08.2020 • 02:20
Kako nije sramota tu neodgovornu omladinu. Medicinsko osoblje reskira svoje zivote i zivote clanova njihovih porodica da spasavaju obolele od korone, a ova omladina divlja i nije ih briga koliko ce novih slucajeva biti. Gde su roditelji koji su tapsali i lupali u serpe u cast medicinskog osoblja da ukrote svoje divljake? Bruka i grozota.
EUR/RSD 117.3357
Најновије вести