ОБЕЛЕЖЕНО 15 ГОДИНА ПРОЈЕКТА „Заједници заједно“ компаније НИС; Градоначелник Ђурић:  НИС је пример за углед и другим компанијама

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић присуствовао сам свечаном обележавању 15 година успешно реализованих пројеката „Заједници заједно“ компаније НИС.
2
Фото: Instagram @milandjuric_gradonacelnik

„Кроз партнерство Града Новог Сада и компаније НИС, у Новом Саду до сада је реализовано 109 пројеката из области науке, здравља, социјалне заштите, заштите животне средине, развоја културе и спорта, чија је вредност преко 237 милиона динара“, навео је Ђурић.

Додаје да је много је разлога због којих је НИС једна од најуспешнијих компанија и један од најбољих и најсветлијих примера добре праксе друштвене одговорности.

„НИС је пример за углед и другим компанијама и увек био ту када нам је требала помоћ и подршка. Након страшне олује која је прошлог лета погодила Нови Сад, компанија НИС међу првима била ту да нам пружи помоћ, прикључила се акцији „Садимо сада за будућност Новог Сада“ и донирала средства за санацију штете. Честитам компанији НИС на посвећености, племенитом и високом циљу, а то је добробит свих грађана. Хвала у име свих Новосађана“,

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести