Обезбеђено више од 1.400 паркинг-места током Пољопривредног сајма

За време 86. међународног пољопривредног сајма, од 11. до 17. маја ЈКП „Паркинг сервис” организоваће паркирање у улицама: Новосадског сајма, од Дринске до Хајдук Вељкове и од Хајдук Вељкове до Мичуринове, затим на платоу испред сајамске хале, на углу улица Новосадског сајма и Хајдук Вељкове, као и на платоу између Мичуринове и Хајдук Вељкове.
Novosadski sajam/S. Susnjevic
Фото: Dnevnik.rs

Паркирање је могуће и испред сајамске хале у Хајдук Вељковој улици, затим с непарне стране Улице браће Поповић, од Бранка Бајића до Стевана Мокрањца.

Паркинг је организован и у Улици браће Поповић, од Бранка Бајића до Хајдук Вељкове, Улици Бранка Бајића, углу Бранка Бајића и Булевара Европе, затим у улицама Мичуриновој и Богдана Гарабантина и на паркиралишту у дворишту Завода за трансфузију крви.

На поменутим локацијама има више од 1.400 паркинг-места и биће под наплатом од 8 до 20 часова по цени од 250 динара за цео дан. Уплата се може остварити слањем СМС поруке на број 8288 и куповином паркинг-карте на киоску. За станаре у тим улицама важи станарска паркинг-карта.

На Булевару Европе (од Футошког пута до Корнелија Станковића) у десној коловозној траци у оба смера, биће организовано паркирање аутобуса. Цена дневне карте је 1.000 динара и може се купити на продајном месту на углу Бранка Бајића и Булевара Европе. „Паук служба” ће радити појачано, у сарадњи са Саобраћајном полицијом, Саобраћајном и Комуналном инспекцијом да не би долазило до саобраћајних гужви услед несавесног и погрешног паркирања.

И. М.

EUR/RSD 117.5836
Најновије вести