Дух Баварске у Новом Саду

Новосадски Октоберфест 2017 одржаће се другу годину за редом у Мастер центру Новосадског сајма 20. и 21.октобра. Госте очекује одличан провод уз "Хладно пиво", "С.А.Р.С", "Ортходокс Келтсе" и многе друге, али и пиво, кобасице и добра забава.
oktoberfest.jpg
Фото: color.rs

Ове године наступају и бендови  “Друм ‘Н’ Зез”, “Прљави инспектор Блажа и Кљунови“, “Лове Хунтерс”, “Амајлија” и многи други.

Улазнице за фестивал су у продаји путем Гигстикс мреже. Своју улазницу набавите на време кликом ОВДЕ

Прошлогодишњи “Октоберфест” у Новом Саду посетило је преко 15.000 људи, а све улазнице су биле продате неколико дана уочи догађаја.

Током два дана фестивала попило се 32 хиљаде литара пива, појело 5 хиљада кобасица и преко 10 хиљада переца, а фестивал је прошао без иједног инцидента и интервенције полиције и хитне помоћи.

Обе вечери публика је навијала за најбоље у брзом испијању пива и држању кригли.

Фото: color.rs

Новосађани и њихови гости биће у прилици и ове године да уживају у више десетина брендова пива из целог света, баварским кобасицама, перецама и пуно добре забаве.

Овогодишњи извођачи најављују сјајну забаву и одличне свирке:

“Кaо и сваки пут или спортским речником речено, остави ћемо срце и душу на терену, надам се да ће публика бити наш шести играч и не сумњам да ће резултат бити позитиван”, кажу чланови из Хладног пива.

Бенд "Ортодокс Келтс" прошле године је направио одличан провод на манифестацији, а најављују да ће и ове године бити тако.

“Знате, постоје концерти када се сви “откаче”, и публика, и извођачи, па и организатори. Прошлогодишњи наступ Келта на Октоберфесту је био баш такав, али и посебан из неколико разлога од којих је главни онај да смо тим концертом заокружили једну еру у историји групе Ортходокс Келтс, али и закорачили у нову.  Да се припремате почните већ сад јер, као што знате, The Celts strike again, увек и свуда!”, кажу из бенда "Ортходокс Келтс".

Чланови "С.А.Р.С-а" кажу да публика може да очекује да ће извести, њима драге, песме С.А.Р.С.-а уз максимум позитивне енергије са бине.

И ове године “Новосадски Октоберфест” ће две недеље уочи фестивала имати свој штанд на Тргу слободе у центру Новог Сада где ће фанови бити у прилици да купе сувенире, али и да уживају у пиву, кобасицама и перецама.

Такође, организатори планирају кастинг за конобарице и конобаре “Октоберфеста” и друге промотивне активности.

Детаљи програма и резервације места за седење могу се видети на сајту фестивала www.oktoberfest2017.rs

На званичном сајту најављују организатори, можете се пријавити и за такмичење у држању кригле пива и видети и друге наградне игре које очекују госте манифестације.

Партнерски хотели “Новосадског Октоберфеста” имају повлашћене цене смештаја само за госте који резервишу путем нашег фестивала, све информације можете добити на мејл jelena.jahura@color.rs.

М.С.

 

EUR/RSD 117.5713
Најновије вести