Опере из Метрополитена и балети из Бољшој театра у Синеплекс Променади

Први пут у биоскопу Синеплекс  Променада, гледаоци ће имати прилику да из биоскопских седишта прате нефилмске садржаје у извођењу ансамбала престижних светских театара.
1
Фото: Промо

Од 31. октобра до 12. децембра посетиоци Синеплекса у Новом Саду ће моћи да уживају у снимцима најгледанијих опера из Метрополитена и балета из Бољшој театра из претходних сезона. 

Сезону опера и балета отвориће 31. октобра у 17х опера "Летећи Холанђанин". У оквиру програма Мет на бис, посетиоци Синеплекс  Променаде имаће прилику да погледају и остале познате наслове као што су "Трубадур” (14.11), Пучинијева "Тоска" (28.11) и “Мадам Батерфлај” (12.12).

Први балет из Бољшоја чији ће снимак бити приказан 8. новембра у 16х у биоскопу Синеплекс  Променада је “Ромео и Јулија”,  у новој продукцији Гунодовог дела заснованог на Шекспировом класику.

22. новембра биће приказан балет “Дама с камелијама”. Бољшој је удахнуо нови живот овом трагичном ремек-делу и Шопеновој изванредној музици.

Пред празнике, 6. децембра, омиљена божиćна прича ,,Крцко Орашчић” повешће публику свих узраста на магично путовање кроз чаробни свет Хофманове бајке. 

Балети и опере су посебно снимани за биоскопска платна у високој резолуцији са више камера, уз висок квалитет звука и тако пружају публици јединствену прилику да доживе непосредну блискост са извођачима и уживају у јединственом погледу на сцене најеминентнијих позоришних кућа на свету. 

Опере ће бити приказане од 17, а балети од 16 часова. Карте су у продаји и могу се купити по цени од 800 динара по представи. Куповином све 4 улазнице за приказивање опера остварује се право на снижену цену карте од 600 динара, док се по истим ценама могу купити појединачне улазнице или комплет улазница за балет.

Појединачне карте могу се купити уз Синеплекс  бонус картицу ради сакупљања бодова (ограничено на 2 купљене карте дневно).

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести